Mulți consideră că este dificil să-și mobileze propriul apartament pentru a satisface complet. Adesea, imaginea generală a unei camere lipsește. Aici poate ajuta un designer de interior. Dar merită să angajați un echipament scump?

Pentru o impresie generală plăcută

Designerii de interior sunt familiarizați cu tot ceea ce vă poate înfrumuseța casa: de la acoperiri de podea la vopsele de pereți până la textile și decorațiuni, totul este luat în considerare aici. Un astfel de serviciu complet este, de asemenea, furnizat de Conceptul de spațiu a oferit. Tocmai această vedere generală face ca un profesionist să fie atât de valoros pentru designul interior. Pentru că pierzi rapid din vedere imaginea de ansamblu. Dar pregătirea unui decorator îi permite să ia în considerare în același timp impresia generală și funcția unei camere. Prin urmare, un bun designer de interior ia în considerare obiceiurile de zi cu zi ale viitorilor rezidenți.

Designerii de interior merită să petreacă acest timp pe designul interior

Asta poate face un bun designer de interior

Oricine angajează un designer de interior, mai presus de toate, primește planificarea cuprinzătoare pentru proiectarea unei camere. El recomandă imagini de fundal sau acoperiri de podea la modă, precum și palete de culori armonioase. El ajută și la decor. Dacă se dorește, el poate comanda și materialul necesar și coordona meșterii.

Așa că el preia implementarea reproiectării.

Avantajele

Mai presus de toate, lăsarea întregii facilități unui decorator de interior are imensul avantaj că nu sunteți expus la niciun fel de stres. În schimb, vă puteți muta în camere complet mobilate. În plus, datorită instruirii, profesioniștii aduc cunoștințe importante și noi perspective planificării. Un designer de interior știe cum o face face cele mai mici camere confortabile și atrăgătoare poate fără a pierde spațiu. Aceasta implică adesea metode neconvenționale și curajoase, dar tocmai această regândire este necesară. În mod ideal, veți fi, de asemenea, salvați de la achiziții proaste fără sens, deoarece el poate evalua mai bine ce culori, materiale și stiluri merg împreună.

Designerii de interior merită aceste cheltuieli

Dezavantajele

Cu toate acestea, este, de asemenea, foarte clar că mobilierul elegant are un preț. Pentru planificarea unei camere ar trebui să calculați cel puțin 200-300 de euro. Fiecare serviciu suplimentar va costa suplimentar. Prin urmare, se pune adesea întrebarea dacă merită să angajați un designer de interior pentru camere mici. Adesea, costurile sunt destul de mari, deoarece amenajatorul alege mobilier mai scump decât ai fi făcut-o singur. Și nu este lipsit de importanță să considerăm că, în ciuda referințelor anterioare, se poate întâmpla întotdeauna ca noul stil de amenajare să nu ți se potrivească. Cu toate acestea, comunicarea constantă și clară cu arhitectul poate fi evitată.

Designerii de interior cheltuiesc designul interior

Concluzie: echilibru stil și buget

Este clar că un designer de interior va obține întotdeauna cât mai bine dintr-o cameră pentru dvs. Într-un proces care nu vă stresează, la sfârșitul zilei este creat un spațiu armonios și confortabil în care vă puteți simți bine. Prin urmare, prețul este pe deplin justificat. Cu toate acestea, dacă vă asigurați că unitatea dvs. este sută la sută a dvs. Reflectă personalitatea, mai bine ai da tu singur o mână.

Imaginea 1: © istock.com/NelleG

Imaginea 2: © istock.com/MattSchia_

Imaginea 3: © istock.com/tulcarion