maimuța ca animal de companie tendințele de viață ale animalelor de companie

Pet maimuță – Obțineți un animal de companie netradițional!

Iubitor, frumos, minunat. Acestea sunt toate calitățile pe care le au maimuțele. Mai ales cei mici pe care îi aduci cu tine acasă din ce în ce mai des. Nu vă puteți imagina un animal mai bun atunci când vine vorba de a face copiii fericiți să se joace cu.

Un mic aventurier

maimuțele ca animale de companie animale de companie exotice stil de viață

O maimuță curioasă

maimuța ca animal de companie are animale de viață

O mare provocare

Cu toate acestea, înainte de a vă înscrie maimuţă la fel de animal domestic pentru a decide, ar trebui să fii conștient de câte provocări majore implică. Pentru că se apropie cel mai mult de oameni. Întreținerea este, de asemenea, aproape la fel de consumatoare de timp. În toate cazurile, această aventură ar necesita cercetări bune în prealabil.

Maimuța se poate transforma în cel mai bun prieten al tău

maimuță ca animal de companie maimuță de companie exotică

Petreceți ore de distracție cu maimuța mică

maimuțele ca animale de companie au animale de companie neobișnuite

Aproape ca un copil

Da, nu puteți fi suficient de avertizat cu privire la acest lucru. A avea o maimuță acasă este aproape la fel de ușor ca opțiunea pentru un copil. Aceste animale mici au nevoie de atenția ta în fiecare zi, dacă este posibil toată ziua. Odată ce maimuța are încredere în tine, va dori să te urmărească peste tot. Dacă îl lași singur o perioadă lungă de timp, se va plictisi, deprimat și agresiv. Această stare poate dura mult timp. Maimuțele trăiesc între 20 și 40 de ani.

Ca un bebeluș adevărat

maimuță ca un copil de animale de companie orangutan

Ar trebui să ai grijă zilnic de micuța maimuță

maimuță ca animal de companie pătură violet animale de companie exotice

Fapte care nu pot fi negate

Indiferent cât de bine ai grijă de o maimuță, unele fapte nu pot fi negate. Trebuie să le privești în față și să nu lași ideile romantice să te ghideze. Pentru că la un moment dat vei ajunge într-o singură direcție în acest fel. De exemplu, maimuțele pot deveni agresive rapid. Am spus că sunt ca oamenii. De îndată ce sunteți maturi sexual, ceea ce se întâmplă între 3 și 4 ani, ei nu mai sunt previzibili. Animalul te poate ataca și începe să muște … adolescenții se opresc! Timpul liber nu este niciodată ca înainte. Da, ori tu sau cineva din familia ta trebuie întotdeauna să ai grijă de maimuță. Ai ceva ca un copil acasă pentru totdeauna. Poate fi necesar, uneori, să angajați un asistent de îngrijire specială. Deci, linia de jos este că poate fi și scumpă.

Această simpatică maimuță este ocupată cu ochelarii întinși pe podea

maimuță ca animal de companie îngrijire zilnică

camera reprezintă un interes pentru micuța maimuță

maimuță ca o cameră pentru animale de companie afară

Copil dulce

maimuțe ca animale de companie animale de companie neobișnuite maimuță

Copiii mici trebuie ținuți departe de maimuță

Dacă ai sau vrei să ai copii cu tine, ai o problemă. Pentru că maimuța, indiferent dacă este sau nu un animal de companie, nu le poate face decât să se descurce foarte prost.

Latura juridică

Trebuie să fiți conștienți de faptul că traficul de maimuțe este destul de obișnuit. Trebuie să găsești un om de afaceri cu o imagine perfectă. Deoarece dacă maimuțele nu sunt crescute corespunzător sau capturate din sălbăticie, ele ar putea deveni și destul de periculoase.

Maimuțele sunt animale de companie drăguțe

maimuța ca animal de companie are copil mic

O maimuță cu adevărat mică

maimuță ca animal de companie maimuță mică

Aveți în apropiere un medic veterinar care are cunoștințe?

Nu puteți face fără un astfel de medic veterinar. Deci, ar trebui să verificați dacă există un profesionist care vă poate sfătui și vă poate fi alături în cazuri dificile. Ce zici de asta cu tine?

Sentimente reale pot fi văzute în ochii maimuței

Ca animal de companie, maimuțele trebuie să aibă grijă de lucruri care merită cunoscute

Socializare și nutriție – o știință

Hrănirea și socializarea sau creșterea maimuțelor este aproape la fel de complexă ca cea a oamenilor. Deci, trebuie să aveți o adevărată pasiune pentru asta. Pentru că devine practic o lucrare a vieții!

Hrăniți maimuța corect

maimuța ca animal de companie are un stil de viață îngrijitor

Micuța maimuță este îngrijită ca un copil

maimuțele ca animale de companie au tendințe de viață