Kreativitet er essensen av kunst og tatoveringskunst er ikke uberørt av dette faktum. Med tiden, jobber kreative tatovører med nye og innovative teknikker og bringer dem videre for kresne tatoveringselskere. En av disse siste teknikkene har introdusert akvarell tatoveringsdesign. De er nært knyttet til akvarellmalerier, som navnet antyder. Levende farger, subtile nyanser og milde farger er kjennetegnene på disse tatoveringene. Den estetiske skjønnheten så vel som den symbolske betydningen av disse tatoveringene har gjort dem til et populært valg blant menn og kvinner rundt om i verden. De ser helt unike ut og er tvunget til å trekke oppmerksomhet og løse det virkelige formålet med å bære smerten og pengekostnadene ved å ha en tatovering.

Teknikk for akvarellkunst

Akvarell tatoveringer er basert på teknikken for å blande tradisjonell tatovering med akvarellmalerier, noe som gir det et helt annet utseende sammenlignet med den tradisjonelle tatoveringen. Teknikken så vel som verktøyene for å tatovere blekk er helt den samme, men den eneste forskjellen mellom de to er sluttresultatet, som mer ligner et akvarellmaleri enn et klassisk tatoveringsdesign. Som i akvarellmaleriene ser vi mer av nyanser, splatter og uskarphet i stedet for definerte former og konturer, den samme typen effekt blir synlig i akvarellkunst. Bildet ser fritt ut i stedet for å være skissert med definerte linjer i svart blekk, og skyggingen i mellom er lysere i fargen sammenlignet med vanlige tatoveringer. Så hvis du er på utkikk etter noe nytt for første gangs tatovering eller et unikt alternativ fra de andre tatoveringene du allerede har, ville akvarell kroppskunst være et ideelt alternativ for deg.

Ulemper

Skyggen av en akvarellkunsttatovering er forholdsvis lettere enn en klassisk tatovering, noe som gir et inntrykk av at tatoveringen blekner med tiden. Faktum er at de kan kreve tøffhet etter noen år, noe som kan være raskere enn en vanlig tatovering, noe som setter disse tatoveringene i en liten ulempe. Likevel er det ikke så stor forskjell mellom de to og akvarell -tatoveringene, de er også langvarige og permanente, selv om det lettere utseendet i noen tilfeller kan forårsake et mildt bedrag.

Plasseringsideer

Det viktigste aspektet ved tatoveringskunst, i tillegg til å velge riktig design, er riktig plassering. I utgangspunktet bestemmes stedet for å ha en tatovering blekket av størrelsen på tatoveringen. En større tatovering ser bra ut på store overflateområder som rygg, mage, ribbe, bryst, lår, ben og skulder, mens mindre og mer delikate design er omtalt på små områder som ankler, ben, håndledd, nakke, ryggrad, baksiden av øret og til og med på fingrene. Tanken er å fange oppmerksomhet, enten størrelsen på tatoveringen er stor eller liten. Det burde bare være iøynefallende nok til å formidle bærerens sanne holdning og følelser.

Populære akvarell tatoveringer

Det er et stort utvalg i design tilgjengelig i tilfelle akvarell kroppskunst som det er i tilfelle av vanlige tatoveringsdesigner. Alt avhenger av dyktigheten og kreativiteten til tatoveringsartisten, som kan lage noen strålende design med sin fantasi og mestring av kunsten. Teknikken for akvarellkunst avhenger av hans ekspertise i å lage noen fantastiske effekter som ligner penselstrøk, skape effekter som dryppende og sprutende maling, eller til og med bilder som ser ut som portretter. Noen design kan også ha kvaliteten på likheten med et fargestiftdesign, noe som skaper en fantastisk innvirkning. Her er noen populære design:

  • Blomstertatoveringer – En av de mest fantastiske vannfarget tatoveringsdesignene er den som inneholder forskjellige typer blomster som rose, lotus, solsikke, påskeliljer og liljer, for bare å nevne noen. Rose symboliserer kjærlighet og skjønnhet mens lotus står for renhet og fromhet, og å inkludere disse blomsterdesignene i akvarellkunst kan skape en helt fantastisk og iøynefallende effekt. Levende farger som drypper ut av myke, svarte konturer kan lage et unikt bilde av disse blomstermønstrene, noe som er ganske annerledes enn vanlige tatoveringsdesigner.
  • Sommerfugl tatoveringer – Sommerfugler, som av natur har en levende fargepalett, er et ideelt element for bruk i akvarellkunst. Disse fargene kan vises i form av en vannaktig design, men har fortsatt den fantastiske appellen for et komplett kunstnerisk utseende. Sammenlignet med de solide og veldefinerte designtatoveringene, skaper sommerfugltatoveringene en unik og myk effekt.
  • Fjær tatovering – Fjær -tatoveringen har en forlokkende kvalitet fordi de har en flytende og attraktiv form, som ser vakker ut uansett hvor den er plassert på bærerens kropp. I motsetning til vanlige fjær -tatoveringer, kan akvarellkunst -tatoveringer få en mer attraktiv og mykere look ved bruk av lyse fargesprut. Malingen kan fås til å komme ut av fjærkanten for å få den til å se enda mer stilig og ukonvensjonell ut enn en vanlig.
  • Wolf Tattoo – Et annet kult alternativ blant designelementene som vurderes for denne kunsten, er det av en ulvedesign. En ulv anses å være et symbol på styrke, uavhengighet og lojalitet, og ulvetatoveringer laget i form av akvarellkunst gir en fantastisk innvirkning på betrakteren, da den er helt annerledes enn de klassiske ulvetatoveringene. Bruken av dristige, men flekkete farger, som har en dryppende kvalitet, gir designet en myk og naturtro effekt, noe som gjør den til en fryd for tilskueren i stedet for et element forbundet med grusomhet.
  • Rain Tattoo – Regntatoveringer kan være det beste elementet for å bruke design, ettersom fallende regndråper gjør det perfekte valget for å bli avbildet i akvarellformet fargesprut som viser de fallende regndråpene til perfeksjon, noe som skaper en effekt som er helt fantastisk og unik.
  • Fisketatovering – Fisk gjør et populært valg for akvarelldesign fordi både fisken og disse designene har en flytende kvalitet. Bruk av lyse farger og sprut for å skildre vann kan skape en iøynefallende pris i fisketatoveringsdesign. Kunstneren kan enten lage hele designet eller få fisketatoveringen blekket på konvensjonell måte og bakgrunnen utført i akvarellform.
  • Hummingbird Tattoo – Kolibrien er et fantastisk objekt som kan avbildes i form av et akvarelldesign fordi den klapper vingene med en veldig rask hastighet, noe som gir den en uskarp innvirkning i bevegelsen. Dette gjør det ideelt å bli vist i form av den flekkete og uskarpe påvirkningen, som i tilfelle av akvarellkunst.

Det kan virke som farge er det viktigste elementet i akvarelldesigner, men overraskende kan de også se flotte ut i konvensjonelle svarte og grå farger, som ved tradisjonelle tatoveringer. Forskjellen mellom disse to typene akvareller ligger i at designen holdes tilbake; mens fargetatoveringer blir fremtredende ved hjelp av bruk av sprut av levende farger, får de svarte og grå tatoveringene sin tiltrekningsverdi på grunn av riktig bruk av intrikate detaljer. Den uskarpe effekten brukes til fordel og til å skape et annet utseende i de enkle tradisjonelle tatoveringsdesignene som bruker dristige skisser og konturer.

Det beste med dem er at de ikke krever riktig design; Faktisk gir de kunstneren den kreative friheten til å få frem noe fantastisk ved å bruke enkle fargesprut, som kan gjøres for å dryppe ned i bærerens kropp. De er en måte å frigjøre designerens kreativitet og gjøre dem i stand til å skape fantastisk visuell glede for å gjøre kroppen til et lerret og tatoveringen til et komplett mesterverk. Nesten alle slags elementer kan inkorporeres akvarellkunst, noen av dem er musikkinstrumenter, fugler phoenix, due, svelge, øyenstikkere, bue, bånd, uendelig skilt, kryssdrage, løve, stjerner, sol, måne, disney, drømmefangere, piler , kompass, trær, engel og vinger.

Siste ord

Akvarell tatoveringer er en unik form for tatoveringskunst, som skaper tatoveringsdesign i form av flekker og fargesprut, i stedet for dristige og definerte konturer. Nesten alle slags designelementer kan innlemmes, men sluttresultatet er virkelig bestemt av tatoveringens dyktighet og ekspertise.

akvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell (1)akvarell (2)akvarell (3)akvarell (4)akvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell (5)akvarell (6)akvarell (7)akvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatoveringakvarell tatovering

0d153190d834080791535e9f69b807eb 1-akvarell-blomst-ta & lt; a href =watercolor_tattoos_fabulousdesign_1

watercolor_tattoos_fabulousdesign_2

watercolor_tattoos_fabulousdesign_3

watercolor_tattoos_fabulousdesign_4

watercolor_tattoos_fabulousdesign_5

watercolor_tattoos_fabulousdesign_6

watercolor_tattoos_fabulousdesign_7

watercolor_tattoos_fabulousdesign_8

watercolor_tattoos_fabulousdesign_9

watercolor_tattoos_fabulousdesign_10

watercolor_tattoos_fabulousdesign_11

watercolor_tattoos_fabulousdesign_12

watercolor_tattoos_fabulousdesign_13

watercolor_tattoos_fabulousdesign_14

watercolor_tattoos_fabulousdesign_15

watercolor_tattoos_fabulousdesign_16

watercolor_tattoos_fabulousdesign_17

watercolor_tattoos_fabulousdesign_18 watercolor_tattoos_fabulousdesign_19

watercolor_tattoos_fabulousdesign_20

watercolor_tattoos_fabulousdesign_21

watercolor_tattoos_fabulousdesign_22

watercolor_tattoos_fabulousdesign_23

watercolor_tattoos_fabulousdesign_24

watercolor_tattoos_fabulousdesign_25

watercolor_tattoos_fabulousdesign_26

watercolor_tattoos_fabulousdesign_27

watercolor_tattoos_fabulousdesign_28

watercolor_tattoos_fabulousdesign_29

watercolor_tattoos_fabulousdesign_30

watercolor_tattoos_fabulousdesign_31

watercolor_tattoos_fabulousdesign_32

watercolor_tattoos_fabulousdesign_33

watercolor_tattoos_fabulousdesign_34

watercolor_tattoos_fabulousdesign_35

watercolor_tattoos_fabulousdesign_36

watercolor_tattoos_fabulousdesign_37

watercolor_tattoos_fabulousdesign_38 watercolor_tattoos_fabulousdesign_39

watercolor_tattoos_fabulousdesign_40

watercolor_tattoos_fabulousdesign_41

watercolor_tattoos_fabulousdesign_42

watercolor_tattoos_fabulousdesign_43

watercolor_tattoos_fabulousdesign_44watercolor_tattoos_fabulousdesign_46

watercolor_tattoos_fabulousdesign_47

watercolor_tattoos_fabulousdesign_48

watercolor_tattoos_fabulousdesign_49

watercolor_tattoos_fabulousdesign_50watercolor_tattoos_fabulousdesign_52

watercolor_tattoos_fabulousdesign_53

watercolor_tattoos_fabulousdesign_54

watercolor_tattoos_fabulousdesign_55

watercolor_tattoos_fabulousdesign_56

watercolor_tattoos_fabulousdesign_57

watercolor_tattoos_fabulousdesign_58 watercolor_tattoos_fabulousdesign_59

watercolor_tattoos_fabulousdesign_60

watercolor_tattoos_fabulousdesign_61

watercolor_tattoos_fabulousdesign_62 2-Abstrakt-rosetatovering 3-akvarell-tatovering 4-time-warp-akvarell-tatovering 5-akvarell-tre-tatovering 6-akvarell-tatovering 7-akvarell-tatovering 8-Akvarell-tatovering 9-Kompass-akvarell-tatovering 10-Butterfly-akvarell-tatovering 11-akvarell-tatovering 12-hest-akvarell-tatovering  14-Portrett-akvarell-tatovering 15-akvarell-tatovering 1 16-Blomst-akvarell-tatovering 17-akvarell-tatovering 18-akvarell-tatovering-på-benet 19-akvarell-tilbake-tatovering 20-Fugl-helbredet-akvarell-tatovering 21-akvarell-tilbake-tatovering 1 22-akvarell-ermet-tatovering 23-akvarell-ermet-tatovering 24-Luv-U-mamma-akvarell-tatovering 25-sen-sommer-dag-akvarell-tatovering 26-Akvarell-abstrakt 27-Blomst-akvarell-tatovering 28-Fjær-akvarell-tatovering 30-kompass-akvarell-tatovering 31-Fantastisk-Akvarell-Tatovering1 32-Fantastisk-bue-akvarell-tatovering 33-fargerik-akvarell-tatovering 34-Bird-akvarell-tatovering 35-Portrett-akvarell-tatovering 36-Akvarell-sommerfugl-tatovering-på-arm 37-akvarell-tatovering 38-Dreamcatcher-akvarell-tatovering 39-skip-akvarell-tatovering 40-Rose-akvarell-tatovering 41-akvarell-tatovering 42-akvarell-fisk-tatovering 1 43-akvarell-kanin-tatovering 44-akvarell-tatovering 45-ankre-akvarell-tatovering 1 46-akvarell-tatovering 47-akvarell-tatovering 49-akvarell-tatovering 50-Bird-akvarell-tatovering 51-akvarell-tatovering 52e774a164cfe29f78e85282dd495c75 52-akvarell-tatovering 53-akvarell-tatovering 1 54-akvarell-tatovering 1 55-Wolf-akvarell-tatovering 56-Utrolig-Akvarell-Tatoveringer-av-Klaim 57-akvarell-tatovering delfin-akvarell-tatoveringer ben Sasha-Unisex-fargerik-tatovering-akvarell-tatovering-9 Sasha-Unisex-tatovering-fargerik-tatovering-akvarell-tatovering-19 Sasha-Unisex-akvarell-fargerik-tatovering tumblr_mxo43h4Z9E1s6mqlko1_1280 akvarell_tatoveringer_10 akvarell-abstrakt-tatovering akvarell-fugl-tatovering akvarell-elefant-tatovering akvarell-fjær akvarell-fjær-idé akvarell-blomst-tatovering akvarell-ara-tatovering akvarell-ermet-tatovering akvarell-tatovering  Akvarell-tatoveringer Akvarell-tatoveringer-1 Akvarell-tatoveringer-2 Akvarell-tatoveringer-4 Akvarell-tatoveringer-5 akvarell-tatoveringer-8 Akvarell-tatoveringer-11 Akvarell-tatoveringer-12 vann-rose-tatovering