S-au schimbat multe de când primele trotinete s-au rostogolit pe pavajul de piatră al orașelor noastre în anii 1920. Acestea au fost, de asemenea, modernizate și transformate în popularele scutere urbane. Cu toate acestea, în 2000, un inginer taiwanez a provocat o adevărată revoluție în acest domeniu: scuterul cascador a fost inventat. Acest tip foarte special de scuter devine din ce în ce mai popular în rândul șoferilor tineri și mai în vârstă și a devenit un adevărat model de tendințe. De ce este asta? Vă vom spune mai jos ce distinge un astfel de scuter de alte scutere și ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați.

adolescenți cu scuter de cascadorie

Ceea ce face un scuter de cascadorie atât de special?

Nu este o coincidență faptul că comunitatea de scutere de cascadorii crește rapid în întreaga lume. Pentru că, asemănător cu BMX și skateboard-ul, acesta nu este doar un mijloc de transport, ci o adevărată piesă de echipament sportiv cu o atingere extremă. Arătarea propriilor abilități, exersarea perfecțiunii, umplerea cu adrenalină și îmbunătățirea din ce în ce mai bună – toate acestea motivează tot mai mulți copii și tineri, dar și adulți care nu au crescut niciodată. În parcurile și sălile de skate, precum și pe rampele și semipipele individuale, vă puteți urmări în mod regulat pasiunea pentru scutere și puteți petrece momente de neuitat alături de oameni cu aceeași idee și puteți învăța noi salturi și trucuri..

stunt scooter pexels board sayles

Spre deosebire de scuterele de oraș și de alte scutere, un scuter de cascadorie diferă în principal prin design. Acest lucru se datorează faptului că nu mai poate fi pliat și nici ghidonul nu poate fi reglat. Acest lucru mărește enorm stabilitatea și robustețea construcției acestui scuter și poate rezista sarcinilor grele de conducere extremă.

Înțeles, scuterul de bază este calitatea de primă clasă. Deoarece rezistența optimă este esențială atunci când practici și executi trucuri și cascadorii. Prin urmare, este întotdeauna recomandabil să contactați producători de înaltă calitate, cum ar fi https://www.chilli-proscooter.de/, uită-te în jur și joacă-l în siguranță. Nu numai că veți găsi scuterul perfect pentru dvs. sau pentru copiii dvs., dar veți primi și sfaturi de specialitate optime și o mulțime de sfaturi practice..

stunt scooter pexels board sayles

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați un scuter pentru cascadorii?

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare în decizia dvs. de cumpărare este experiența dvs. Deoarece există practic două versiuni diferite care sunt oferite în magazinele specializate – Scootere complete și Scootere personalizate. În primul caz, acestea sunt dispozitive complet asamblate, în care toate piesele sunt bine coordonate de profesioniști. Aceste scutere sunt ideale pentru începători și șoferi mai tineri care nu au acumulat încă suficientă experiență. În timp ce scuterele personalizate sunt preferate de utilizatorii avansați care ar dori să asambleze dispozitivul singuri. Acest lucru vă oferă libertatea de a combina diferite elemente de la diferite mărci și de a vă proiecta propriul speedster individual.

Practic, următoarele caracteristici se aplică la alegerea unui scuter de cascadorie:

  • Înălțimea ghidonului trebuie să fie între buric și șolduri pentru a asigura o stabilitate optimă;
  • Mărimea și lățimea punții se bazează pe dimensiunea picioarelor și a construcției;
  • Cu cât roțile sunt mai mari, cu atât ești mai rapid (dimensiunea este de obicei între 100 și 125 mm);
  • Roțile rezistente la abraziune cu spițe realizate din miezuri metalice sunt clasice aici;
  • Mai ales atunci când cumpărați online, căutați întotdeauna standardul sistemului de compresie (ICS, HIC sau SCS);
  • Căutați o calitate înaltă de la producător și un raport bun preț-performanță.

stunt scooter ramp pexels board sayles

Alegeți culoarea și designul în funcție de gustul și stilul dvs. și nu uitați că siguranța este întotdeauna pe primul loc atunci când conduceți un scuter. Cumpărați imediat casca potrivită, precum și protecțiile pentru tibie, genunchi și cot. Mănușile speciale oferă mâinilor o prindere și mai sigură a mânerelor.

Luați-vă timp când cumpărați scuterul și bazați-vă pe experiența specialiștilor dovediți. Practicați cu răbdare și pasiune și profitați la maximum!

stunt scooter kelly sikkema unsplash