Coafurile frumoase împletite nu se demodează niciodată. Mai presus de toate, puțin împletite ușor și combinate cu flori delicate, captivează cu o notă inconfundabilă romantică. Impletiturile atemporale, imaginative, atrag atenția absolut nu doar la nunțile în stil boho, ci și la alte evenimente. La Oktoberfest sau pur și simplu în viața de zi cu zi, în timpul mersului pe jos sau la cină în restaurant, o coafură împletită este întotdeauna un clasic. Indiferent dacă este o împletitură simplă, casual, o șiret sau o împletitură Gretchen, selecția este mare și implementarea poate varia în funcție de starea ta de spirit.

Tânăra suedeză Elvira Jonsson are, de asemenea, o slăbiciune pronunțată pentru părul împletit, iar creațiile sale fabuloase de coafură trezesc o mare admirație în rândul adepților ei de pe Instagram. În profilul ei @inspobyelvirall, folosește fotografii și instrucțiuni video scurte pentru a arăta cum poți împleti părul singur și pentru a crea coafuri frumoase împletite. Lasă-te inspirat de el și aruncă o privire asupra exemplelor grozave din galeria noastră de imagini.

Coafura împletită de vară cu flori delicate

coafuri de împletitură elegantă coadă

Coafurile împletite de vară, ușoare

Cu ajutorul videoclipurilor și sfaturilor potrivite, puteți crea dvs. diferite coafuri împletite cu tehnica simplă în trei fire și câteva accesorii precum bandana, accesorii pentru păr sau flori. Desigur, ar fi ideal dacă un prieten cu experiență te ajută în acest sens, nu degeaba împletitul părului a fost o activitate socială populară în trecut, unde ai putea schimba idei în pace.

Cu puțină răbdare și practică, o puteți face cu siguranță pe cont propriu.

Un sfat bun în avans: Este mai bine să nu vă uitați în oglindă atunci când împletiți, deoarece este mai probabil să vă irite. Funcționează cel mai bine atunci când vă concentrați pe mâini în timp ce vă mișcați.

Ca începător, de exemplu, puteți începe cu o coroană împletită și părul întredeschis

coafuri de împletitură păr lung de vară

Pentru ca panglica să arate mai slabă, trageți-o puțin la scurt timp după ce a fost deja împletită și legată cu cravata de păr. Cu unele coafuri împletite, cum ar fi panglica franceză sau olandeză, de exemplu, începeți să slăbiți părul împletit înainte de a-l lega efectiv. Faceți acest lucru uniform și cu atenție, astfel încât să aveți un rezultat satisfăcător. Apoi, puteți fixa panglica, precum și întreaga coafură, cu un fixativ non-gras.

Frumoasă împletitură de sirenă cu flori delicate, albastre

coafuri împletit flori albastre

Lucrul grozav despre coafurile de împletit este că nu aveți nevoie de altceva în afară de tehnica potrivită de împletit. Cravatele de păr mici, transparente, o perie de păr bună, știfturi și știfturi ar trebui să funcționeze bine în majoritatea cazurilor. De asemenea, este recomandabil să aveți la îndemână un pieptene simplu pentru a separa părul mai precis în unele locuri sau pentru a slăbi puțin coafura la sfârșit.

Sfat suplimentar: Coafura împletită funcționează cel mai bine cu părul care a fost spălat cu o zi înainte. În acest caz, o prindere mai mare favorizează împletirea.

Imbracata sirena ingenioasa de care sa te indragostesti

coafuri de împletitură elegantă vară

O idee foarte eficientă atunci când îți împleti părul este să adaugi o bandană sau un prosop subțire și lung de vară la unul dintre fire. Deci împletiți în mod normal, dar astfel coafura devine mult mai originală. Funcționează și cu alte elemente precum flori proaspete și de mătase sau crenguțe delicate. Aici vă puteți lăsa imaginația să încerce să încerce diferite accesorii.

Integrează bandana preferată în împletitura de vară

bandana împletitură coafuri vară

Florile proaspete aduc și mai multe vibrații de vară părului tău împletit

coafura coada superba coafuri par lung impletite

Coafuri romantice împletite pentru nunta în stil boho

Nuntile în stil boem au fost foarte populare de ani de zile și sunt încă foarte la modă. Și coafurile împletite, ambele fixate și căzând în jos, sunt perfecte pentru acest lucru. Ușor slăbite și împodobite cu flori delicate, perle sau pene, acestea se potrivesc bine cu rochiile din dantelă filigranată ale miresei. Coafurile împletite Boho au, de asemenea, un avantaj clar. Chiar dacă câteva fire se desprind pe parcursul întregii ceremonii sau când dansați sau părul se relaxează și mai mult, coafura arată și mai rafinată.

Coafură romantică împletită cu împletitură dezordonată și flori delicate

coafura mireasa impletire par lung coafuri impletite

Iasomia proaspătă este una dintre cele mai populare flori de nuntă

coafuri de nunta coafuri cu par lung

Coroană dublă împletită și păr pe jumătate deschis

coadă de șiret updo coafuri de vară împletitură de vară

O coafură remarcabilă în împletitură cu șiret pentru acel aspect special de mireasă

coafura nunta impletitura flori coafura impletitura

Încercați și câteva dintre aceste coafuri împletite incredibil de frumoase. Sau faceți-le făcute de un profesionist pentru ziua voastră mare sau altă ocazie importantă. Practicați împletitul cu răbdare și nu uitați: practica este perfectă! Destul de curând veți putea cu siguranță să vă împletiți împletitul visului.

Chiar și împletiturile simple pe ambele părți fac o coafură perfectă Oktoberfest

coafuri clasice împletituri împletitură

Asigurați-vă că estivalul updo casual

coafura wiesn updo coafuri împletitură

O împletitură luxuriantă decorată cu flori și perle

impletituri coafuri flori par lung impletitura

flori împletit păr lung coafuri împletit

Combinați panglica cu șiret cu o coroană de flori într-un mod artistic

coafuri romantice impletite vara

faceți coafură împletit cu flori împletiți-vă

Chiar și fără flori, coafurile împletite sunt uimitor de frumoase și au o atracție magică      

coafuri fabuloase jumătate împletitură împletitură lungă      coafura laxa par lung

Simplu și totuși atât de special

împletitură de șiret liber

coafură ondulată, păr lung

coafura romantica impletita cu heringbone par lung

Updo elegant cu un coc dezordonat

flori roz updo coafuri împletitură