Spectacolele de gătit sunt destinate în primul rând divertismentului, dar cu siguranță pot adăuga valoare dacă doriți să vă perfecționați abilitățile de gătit. Este dificil să țineți evidența cantității de emisiuni de gătit, mai ales că noile emisiuni de gătit sunt prezentate la fiecare câțiva ani, atât la radiodifuzorii privați, cât și la cei publici. În ultimii ani, totuși, s-a acordat din ce în ce mai multă valoare adăugată divertismentului, dar s-a învățat ceva și despre gătit. Programele educaționale, cum ar fi Școala de gătit a lui Poletto, sunt puține, dar există încă – spectacolele educaționale printre spectacolele de gătit.

Ambii gătesc-&Programele la cuptor reprezintă multe dintre acestea care nu sunt momentan pe Netflix german. Desigur, noile episoade din „Deserturile doar ale lui Zumbo” sunt, de asemenea, prea fericite pentru a le viziona. Mica și interesantă delicatesă din bucătăria Netflix poate fi Vizionați utilizând VPN pentru Netflix SUA. Pe de o parte, puteți decide singur ce program doriți să urmăriți și, pe de altă parte, puteți descoperi alte delicatese de gătit de pe Netflix.

spectacole de gătit netflix

Simplu și delicios: Gătit cu Björn Freitag

Sâmbătă seara, Björn Freitag își răsfește telespectatorii pe SWR cu mâncăruri tradiționale și moderne. În calitate de luptător singuratic (cel puțin în cea mai mare parte), bucătarul nu este distras de nimic și se poate concentra pe bucătărie, astfel încât privitorul va primi și multe informații. Spectacolul a apărut din 2011 și „Der Vorkoster” cu Björn Freitag rulează, de asemenea, în mod regulat pe WDR.

Bucătărie imposibilă cu Tim Mälzer

Spectacolul rulează pe VOX din 2014 și oferă un show de gătit în care doi bucătari – dintre care unul este întotdeauna Tim Mälzer – concurează unul împotriva celuilalt. Efectul de învățare este oarecum redus de concurență, dar diferitele tipuri de gătit și abordările pot descoperi în continuare valoare adăugată pentru bucătari. Tim Mälzer a avut, de asemenea, câteva emisiuni de televiziune, atât la posturile publice, cât și la cele private.

Schuhbecks și copios & dulce cu Alfons Schuhbeck

Alfons Schuhbeck are propriul show de gătit la Bayerischer Rundfunk de ani de zile, deși nu gătește întotdeauna singur. Episoadele Schuhbeck vin întotdeauna duminica seara, inclusiv cabaretul de bucătărie al lui Schuhbeck sau Feinschmeckerei. Cu inimă & Fanii de coacere își câștigă și banii: în timp ce Alfons Schuhbeck gătește, coace & Angelika Schwalber gătește deserturi și dulciuri delicioase.

Inimă & amp; dulce cu spectacole de gătit Alfons Schuhbeck

Schimb de farfurii

Schimbul de plăci în ARD este cel mai recent punct culminant al emisiunilor de televiziune, prin care spectacolul este în prim-plan aici. Cu toate acestea, cunoștințele despre vasele bucătarilor respectivi oferă o anumită valoare adăugată, deoarece puteți explora 4 abordări diferite ale gătitului. Spectacolul vine întotdeauna sâmbătă seara și este moderat de Johann Lafer.

Gătit cu Martina și Moritz

Acest program a fost difuzat pe WDR sau SWR din 1988 ca singur program sau ca parte de gătit în „Cafea sau ceai?”. Cuplul îl arată pe von bucătăria tradițională germană, delicatese regionale, precum și rețete din străinătate și din apropiere. Cu acest cuplu prietenos de gătit, accentul se pune în mod clar pe gătit și învățare. Spectacolul de gătit vine întotdeauna sâmbătă seara pe WDR și duminică după-amiază pe SWR.

Lupta în bucătărie

Un alt clasic în serviciul public este lupta în bucătărie, care vine întotdeauna în zilele lucrătoare după-amiaza pe ZDF. Un bucătar moderează programul timp de o săptămână, timp în care 6 bucătari amatori se întrec unul împotriva celuilalt până vineri rămâne doar unul. La Championsweek același lucru este valabil până când bucătarul pasionat al anului poate câștiga 20.000 de euro la final. Valoarea adăugată în învățare este în principal în primele câteva săptămâni, deoarece se oferă încă multe sfaturi. În săptămânile campionilor și în semifinale & În cele din urmă, este vorba în principal de show cooking.

spectacole de gătit küchenschlacht zdf

De altfel, numărul de telespectatori a stagnat din 2015 și sunt din ce în ce mai puțini oameni cărora le place să urmărească în mod regulat emisiunile de gătit. Acest lucru se poate datora faptului că există prea multe spectacole de gătit și efectul de învățare este adesea neglijat. Pe de altă parte, numeroasele spectacole sunt despre un fel de auto-punere în scenă a bucătarilor și a laicilor, care intră în joc în multe emisiuni de realitate.

Netflix ia o cale diferită cu seria sa și pare să fie înaintea jocului când vine vorba de show-uri de gătit. Fie că este „Somebody Feed Phil” sau „Nailed It!”, Ambele pot fi văzute și pe Netflix german. Zeitgeistul călătoriilor, al rețelelor sociale și al spectacolelor de învățare sunt amestecate într-un mod priceput în seria Netflix. Ultimul punct culminant de la Netflix este street food, unde numele spune totul – street food, în principal din regiunea asiatică, unde street food este încă street food.

spectacolele de gătit netflix l-au cuie

Marele spectacol britanic de coacere

Acest spectacol de copt nu numai că are un efect special de învățare, dar poate oferi și divertisment excelent. Amatorii se luptă într-o provocare de 10 săptămâni pentru a fi cei mai buni la sfârșitul zilei. Serialul britanic nu rulează (încă) în Germania, dar cu siguranță ar trebui urmărit.

Cu Eric

În spatele seriei se află Éric Frank Ripert, un bucătar francez care duce spectatorul într-o călătorie culinară internațională. Principalul lucru este că bucătarul se inspiră de la bucătarii internaționali. Un efect de învățare interesant este să încercați ceva nou și să gândiți în afara cutiei, deoarece bucătarii hobby pot lua totuși foarte mult cu ei din bucătăria high-end a lui Eric.

cu spectacole de gătit eric