Dacă poți respira, poți face yoga. Dacă poți sta pe un picior, poți practica yoga și pe o tablă de paddle. Umeziți-vă picioarele cu SUP yoga la modă. Veți afla ce este, de fapt, în următoarele …

SUP yoga este foarte la modă acum

Sfaturi SUP Yoga Faceți yoga cu paddleboard

Ce este SUP Yoga?

S-ar putea să vă întrebați ce este SUP yoga? Aceasta este o tendință fierbinte în rândul tuturor celor care practică yoga și iubesc sporturile nautice. Termenul SUP Yoga provine din engleză și înseamnă Stand up Paddleboard Yoga. Aceasta înseamnă practicarea yoga pe o placă de padel în mijlocul unui corp de apă. Scopul este de a alege ape calme precum lacuri, golfuri sau porturi.

În ultimii ani, SUP yoga a devenit un sport de apă la modă pentru yoghini și pentru cei care deja se bucură de paddle board. De fapt, mulți yoghini își îmbunătățesc enorm abilitățile de yoga prin SUP yoga, deoarece necesită mai multă forță, echilibru și concentrare. Există chiar și acro yoga practicat pe tablele de paddle, care arată destul de spectaculos. Rămâneți la curent pentru a afla mai multe. Yoga de padleboard este de fapt un sport foarte fascinant.

Faceți exerciții de yoga pe o tablă de paddle

Sfaturi yoga SUP asana de practică yoga cu paddleboard

SUP acro yoga

Sfaturi SUP Yoga Paddleboard Acro Yoga practică stand-up paddling

Beneficiile SUP yoga

SUP yoga are mai multe beneficii uimitoare pentru sănătate, la fel ca și paddlingul stand-up (SUP). Dacă combinați atât paddle boarding, cunoscut și sub numele de stand-up paddling, și SUP yoga, antrenamentul dvs. s-ar îmbunătăți enorm. Pe scurt, îmbarcarea pe paletă este un antrenament pe tot corpul, adică antrenează picioarele, spatele, nucleul, umerii și brațele. Stand-up paddling timp de 15 minute și apoi un flux de yoga de 15 minute ar fi o provocare uimitoare pentru corpul tău.

Stand up paddling este un sport nautic la modă

Sfaturi de yoga SUP practică yoga de paddleboard păstrând echilibrul în apă

Yoga asanas în apă: acceptă provocarea!

Sfaturi pentru yoga SUP Practicați echilibrul pe yoga cu paddleboard

Câteva avantaje ale SUP Yoga dintr-o privire:

  • rafinează tehnica
  • întărește mușchii
  • ameliorează stresul (aer proaspăt, sunete din apă și natură, peisaj minunat)
  • îmbunătățește tehnicile de respirație
  • crește flexibilitatea
  • îmbunătățește echilibrul

Echilibrul și concentrarea joacă un rol important în acest sens

SUP sfaturi yoga practică yoga paddle boarding man

Cursuri de yoga SUP

În funcție de locul în care locuiți și de perioada anului, puteți găsi cursuri de yoga SUP care au loc săptămânal. Clasele încep de obicei cu o paletă scurtă de încălzire. După încălzire, profesorul de yoga începe cursul cu respirație focalizată, salutări la soare și câteva poziții de yoga în padel pentru începători. Cursurile de yoga SUP durează de obicei o oră și includ, de asemenea, exerciții simple de fitness și posturi de yoga pentru începători și avansați.

Curs de yoga în aer liber

Sfaturi de yoga SUP cursuri de yoga cu paddleboard

Clasa de yoga SUP este doar o modalitate de a practica yoga pe o tablă de padel. De asemenea, puteți practica SUP yoga singur sau cu un grup de prieteni oricând doriți.

Faceți yoga și bucurați-vă de natură din plin

SUP Sfaturi de yoga Paddleboard Yoga Practice Balance

Ce să îmbrac pentru SUP yoga

Pentru a face SUP yoga eficient, aveți nevoie de îmbrăcămintea potrivită. Îmbrăcămintea de antrenament elastică, hidrofugă, este recomandată pentru yoga pe placa de paddle.

Cele mai bune plăci de paddle pentru SUP yoga

Există multe plăci stand up paddle concepute pentru SUP yoga. Plăcile de paddle SUP yoga sunt mai late, au mai mult volum și sunt echipate cu o placă de acoperire mai lungă. În general, panourile gonflabile sunt mai stabile, stau mai sus pe apă și oferă o platformă mai confortabilă pentru practicarea yoga.

Panourile gonflabile sunt perfecte pentru SUP yoga

SUP Sfaturi de yoga Paddleboard Yoga Paddleboard Stand Up Paddle

Sfaturi de yoga SUP

Dacă nu ați făcut niciodată SUP yoga, sau chiar ați făcut-o, următoarele sfaturi vă vor ajuta să vă simțiți mai confortabil pe tablă.

Găsiți un loc adăpostit

O mulțime de vânt și valuri mari pot face SUP yoga cu adevărat dificilă și te pot distrage de la practica ta de yoga. Vâslește într-un loc relativ ferit de vânt și unde nu există prea mult trafic cu barca.

Atât apa, cât și mintea trebuie să fie calme

Sfaturi de yoga SUP exerciții de întindere yoga făcând vâsle în stand-up

Pleacă de la mulțime

Dacă nu îți place să fii în centrul atenției, îndepărtează-te de plaja aglomerată.

Misca-te incet

Dacă ați făcut yoga pe uscat, dar niciodată pe un SUP, începeți prin a vă deplasa prin ipostaze puțin mai lent decât obișnuiți.

Mișcări lente

Sfaturi SUP Yoga Paddleboard Yoga Asanas

Mențineți o poziție largă

Unele stiluri de yoga se concentrează pe alinierea strânsă a corpului, cum ar fi menținerea picioarelor unite în poziția de munte sau alinierea antepiciorului în linie cu piciorul din spate în poziții de războinic. În yoga SUP, este util să practici o poziție mai largă, care este la distanță de lățimea șoldului pentru o bază mai stabilă.

Exersează asane așezate

Sfaturi Yoga SUP Natură Yoga practică stand-up paddling

Mențineți două puncte de contact cu consiliul

Pozele cu un singur punct de contact, cum ar fi arborele sau vulturul, sunt considerate, în general, prea dificile pentru SUP yoga. Încercați ipostaze care mențin cel puțin două puncte de contact. Asanele în care corpul tău este perpendicular pe tablă se vor simți, de asemenea, mai stabile decât ipostazele în care stai paralel cu placa (cum ar fi Războinicii I sau II).

Îmbrățișați neașteptatul

Dă drumul controlului! Placa dvs. se poate deplasa înainte și înapoi, un val brusc vă poate dezechilibra și puteți cădea în ea. Încercați să faceți față acesteia și să vă dați seama că, la fel ca în viață, nu puteți deține controlul complet asupra tuturor.

Bucurați-vă de moment și eliberați controlul!

Sfaturi SUP yoga yoga pentru copii pentru începători

Următoarele imagini vă vor inspira în continuare, SUP Yoga Să gust …

Sfaturile de yoga SUP păstrează echilibrul în apă Sfaturi pentru yoga SUP Asana de paddleboard yoga în apă SUP Sfaturi pentru yoga Paddleboard Yoga Balance Practice Stand Up Paddling Sfaturi pentru yoga SUP Faceți yoga în paddleboard în natură Sfaturi SUP Yoga Paddleboard Yoga Stand Up Paddling Sfaturi pentru yoga SUP practici de paddleboard yoga echilibru echilibru pace interioară Sfaturi pentru yoga SUP echilibru pentru practica yoga cu paddleboard Sfaturi SUP Yoga Paddleboard Yoga derivă în apă liniștită Sfaturi yoga SUP paddleboard yoga practică stand-up paddling Sfaturi pentru yoga SUP practici de paddleboard yoga exerciții de yogaSfaturi de yoga SUP Făcând yoga cu paddleboard Sfaturi SUP Yoga Paddleboard Yoga Lecții de yoga