Ei bine, o situație pe care nu am mai trăit-o până acum – o carantină permanentă sau o ședere mai lungă acasă din cauza virusului corona periculos. Trebuie să rămânem acasă dacă este posibil și să ne gândim la siguranța noastră și a celorlalți. Din păcate, contactele sociale nu sunt în prezent dorite și pot reprezenta un risc serios pentru mulți dintre noi. Din fericire, există social media și numeroasele tehnologii de comunicare care ne permit să fim împreună, în ciuda momentelor dificile. Nu degeaba multe platforme și bloguri online au susținut așa-numita provocare de ședere la domiciliu și au sugerat multe evenimente și activități virtuale.

De asemenea, am dori să vă oferim câteva idei utile de angajare despre cum să țineți plictiseala departe. Desigur, acestea se aplică și altfel, dar cu atât mai mult acum. Nu-l lăsa să te dea jos și rămâi încrezător. Este un moment pentru mai multă atenție, creativitate și solidaritate. Supraviețuim împreună acestei crize de coroană!

# 1 Dă-ți drumul și organizează-ți garderoba

alungă plictiseala coronavirusul eliminând dulapurile

Schimbarea de sezon este anunțată oricum. Folosește timpul acum pentru a-ți organiza garderoba și a-l elibera de articole vestimentare inutile. Sigur aveți în apropiere containere pentru haine unde să le puteți arunca. Pentru a crea o comandă perfectă, puteți urma sfaturile practice ale KonMarie.

# 2 Sortează și elimină bucăți

aruncați obiecte mici alungați sfaturile de plictiseală

Cu siguranță veți avea o mulțime de cote și se termină pe toți cei patru pereți. De exemplu, începeți cu locul de muncă. În acest moment aveți nevoie de o imagine de ansamblu mai bună decât de obicei. Aceasta oferă mai multă claritate și echilibru interior. Deci, puteți lucra mult mai concentrat la final.

# 3 Organizați computerul și telefonul mobil

alunga plictiseala computerul organizează telefonul mobil

De mult v-ați dorit să sortați și să atribuiți toate folderele și fotografiile de pe computer și telefonul mobil. Acum aveți mai mult timp pentru asta și ar trebui să profitați la maximum. Faceți un punct de a rezerva 30-40 de minute pe zi pentru acest lucru.

# 4 Jocuri de societate cu familia

jocurile de societate nu se plictisesc

Nu trebuie să fie întotdeauna un joc video. Minunatele jocuri de societate așteaptă să fie folosite din nou. Coloniștii din Catan, nu vă enervați sau ONU … alegerea este mare și veți petrece multe ore de distracție împreună ca înainte.

# 5 asculta podcast-uri

Ascultarea podcasturilor acasă alungă plictiseala

Mai ales dacă lucrezi de acasă și ochii și spatele se încordează prea mult în timpul zilei, te poți relaxa din când în când în fotoliu și poți asculta podcast-uri interesante. Acest lucru ajută, de asemenea, creierul să se oprească scurt și să se dedice unei alte zone a gândirii.

# 6 Scriere expresivă

scrisul expresiv alungă plictiseala criza coroanei

Scrierea expresivă sau jurnalizarea este, de asemenea, foarte utilă nu numai atunci când te plictisești acasă, ci și, în general, cu gânduri negative sau stări depresive ușoare. Ceea ce amintește de scrierea unui jurnal eliberează sufletul și întărește în același timp sistemul imunitar. Iată cum funcționează exact.

# 7 Citește cărți sau urmărește seriale

alungă plictiseala citește cărți ceas serii

Cărțile vechi bune! Uneori neglijăm greșit acest lucru. Ridică una dintre cărțile tale preferate și experimentează-o din nou sau lasă-te atras de o nouă recomandare de carte, în funcție de gustul tău și de preferințele personale, desigur.

# 8 învață limba străină online

Învață spaniola online alungă plictiseala

Învățarea unei limbi străine nu este pentru toată lumea, dar este foarte distractiv în era noastră digitală. Pentru că gama de cursuri și ateliere online este cu adevărat enormă. Multe dintre ele sunt chiar complet gratuite. Toată lumea își poate găsi profesorii și canalele preferate pe YouTube, de exemplu, fără nicio obligație sau poate participa la un program de limbă tandem.

# 9 Tururi virtuale prin muzee

tururi ale muzeului virutelle în timpul crizei coronei

Toți iubitorii de istorie și cultură nu se pot lipsi nici acum. Din păcate, în prezent nu este posibil să mergi fizic la un muzeu sau la o galerie de artă, dar sunt multe tururi virtuale de muzeu oferite de multe muzee din întreaga lume.

# 10 Încercarea de rețete noi

coacerea cu copii alungă plictiseala

Copiii adoră coacerea. Mai ales când este posibil cu mama. În acest fel, puteți încerca jucăuș rețete noi sau, desigur, vechi, bine stabilite și vă puteți distra cu copiii. În acest fel, nu numai că vei alunga plictiseala, dar vei oferi și celor mici o mare bucurie.

# 11 Implementați proiecte DIY și idei de artizanat

Meșteșugurile de Paște cu copii alungă plictiseala

Bisericile sunt, desigur, foarte populare și nu doar pentru copii. Noi, adulților, adorăm, de asemenea, să implementăm proiecte creative DIY și idei de artizanat. Din fericire, Paștele este chiar după colț și este cu adevărat timpul pentru artizanat. Meșteșugurile de Paște cu copii nu înseamnă doar colorarea și decorarea ouălor de Paște, desigur. Încă poți face multe cu cei mici – iepurași de Paști, coșuri de Paști, pui, flori sau cuiburi de Paște … ca să numim doar câteva.

# 12 Wellness acasă

fă-ți masca de față ideile de wellness alungă plictiseala

Va trece ceva timp până ne întoarcem cu toții relaxați la un centru SPA. Dar acum putem să ne configurăm propria bunăstare la domiciliu. O cadă cu aromă cu bile de baie auto-făcute, o mască de față sănătoasă sau un tratament pentru păr ne va face cu siguranță bine și ne vor asigura că suntem de bună dispoziție.

# 13 Faceți curățenia de primăvară acum

curățarea de primăvară alungă plictiseala cu virusul corona

Începutul primăverii este oficial aici! Așa că începeți curățenia de primăvară în timp util. Așa bateți doi țânțari cu o singură lovitură. Pe de o parte, poți alunga plictiseala și, pe de altă parte, poți avea grijă de igiena în prezent și mai importantă acasă.

# 14 Excursii scurte în aer curat

plimbările scurte în natură risipesc plictiseala

Locurile de joacă și multe parcuri publice sunt în prezent închise sau ar trebui evitate. Dar încă nu este greșit să intri în aer curat și este chiar deosebit de important pentru bunăstarea fizică și mentală. Prin urmare, dacă este posibil, faceți plimbări scurte în natură unde nu există oameni în jur. Pajiști largi și păduri sunt perfecte pentru acest lucru.

# 15 Meditație și yoga

meditația yoga alungă plictiseala criza coroanei

Oricine meditează și practică yoga în mod regulat, nu știe cu adevărat plictiseala. Acest lucru duce la o atitudine complet diferită față de viață și de tot ceea ce se întâmplă. Ești mai alert și mai concentrat, dar totuși relaxat și încrezător. Înveți să simți o profundă recunoștință prin atenție și să percepi aici și acum cu toate simțurile tale.

Rămâneți pozitiv posibil și prețuiți fiecare moment din viață. Pentru că acesta este cel mai prețios dar pe care îl avem. Aveți grijă de cei dragi și de voi înșivă și faceți tot posibilul pentru a vă arăta solidaritatea cu ceilalți.

În acest sens: alungă plictiseala și creează mai multă pace interioară!

alungă sfaturile plictiselii în timpul crizei coroanei