Beskyttende stiler kan bli en vesentlig faktor for omsorg for ditt afro-teksturerte hår. Hvis du har denne naturlige hårtekstur, er du godt klar over utfordringene det pålegger.

Reduser hårspenningen på flere måter enn én, og gjør det med litt hjelp fra noen av disse forlokkende beskyttende stilene – så bla for å oppdage dem alle!

1. Chignon beskyttelsesstiler for naturlig hår

Beskyttende stiler for naturlig hårKilde

Hvis du er en av de heldige damene som har lykkes med å vokse ut sine naturlige låser, er denne stilen et must! Etter å ha slappet av på riktig måte, vri sidene og stikk endene i en trygg og stilig chignon.

2. Faux Locs

Faux LocsKilde

Dreadlocks er en elsket frisyre, men vi vet alle hvor mye langsiktig skade de kan forårsake. For en mer skånsom tilnærming med lignende visuell påvirkning, bør du vurdere faux locs i stedet. De ser forbløffende ut og er også en flott beskyttelsesstil!

3. Beskyttende frisyrer for hårvekst

Beskyttende frisyrer for hårvekstKilde

Hvis målet ditt er å vokse tilbake det naturlige håret ditt, bør du bare vurdere beskyttelsesstiler som belaster låsene dine så lite som mulig. For eksempel er denne vridde krone -frisyren ikke i nærheten av stram, så den bør ikke forårsake hårbrudd.

4. Havana -vendinger

Havana TwistsKilde

For et tropisk øy -utseende kan Havana -vendinger enkelt bli din neste frisyre! De er laget av en to-tråds vri som i dette tilfellet elegant strømmer fra en drømmende frisyre. Den brune balayagen går for å fullføre utseendet.

5. Beskyttelsesstiler for kort naturlig hår

Beskyttende stiler for kort naturlig hårKilde

Det er flere beskyttende frisyrer du kan bruke selv om du fortsatt er i begynnelsen av din gjenvekst og fortsatt har ganske kort hår. Vurder for eksempel å gå for flate vendinger eller til og med noen halv flate vendinger som ender med søte krøller.

6. Beskyttende frisyrer for overgang av hår

Beskyttende frisyrer for overgang av hårKilde

I likhet med den ovennevnte frisyren, blander dette utseendet flate vendinger med yndige korketrekkerkrøller – og alt på kort krøllete nissefrisyre. Det er en eksepsjonell måte å beskytte låsene mens du går over til naturlig hår.

7. Box Braids

Box BraidsKilde

Når det gjelder flettede frisyrer for afroamerikanske kvinner, er boksfletter lett på Topp 3 mest elskede listen. De kommer med et utall fordeler: du kan variere bredden og også gjøre dem på alle hårtyper og lengder.

8. Ghana Braids

Ghana fletterKilde

Ghana fletter er enda en veldig kjærlig beskyttende frisyre i tillegg til boksfletter. Denne jumbo-versjonen er utvilsomt iøynefallende-delvis takket være tykkelsen. I eksemplet ovenfor ble de også stylet i en høy hestehale som faller over en skulder.

9. TWA beskyttelsesstiler

TWA beskyttelsesstilerKilde

Teeny Weeny Afro, eller TWA for kort, er et av de første store trinnene i å omfavne naturlig hår. Etter å ha gjennomgått BC (Big Chop), kan du begynne å vokse afro -krøllene dine. For å beskytte dem gjennom overgangen, bør du vurdere å gå for denne frisyren.

10. Half Up Twists

Half Up TwistsKilde

Vridne fletter er en drøm som går i oppfyllelse når det gjelder hårpleie med afrostruktur. De er en del av kategorien løse fletter – noe som betyr at de ikke lenger vil plage håret ditt. Updo med høy vri er også bare en av de mange flotte måtene å bruke dem på.

11. Beskyttende frisyrer

Beskyttende frisyrerKilde

Når vi snakker om fletter, beviser dette bildet vårt poeng på den vakreste måten. Selv om det er en lang vei for å få naturlig hår med denne lengden, kan du fortsatt beskytte lokkene dine perfekt med forlengelser i denne stilen.

12. Gudinne fletter

Gudinnen fletterKilde

Kvinner med dristige personligheter vil ganske enkelt elske gudinnenes fletter! Disse store, fantastiske og strålende sikre flettene vil sikkert få deg til å skille deg ut! Dessuten er metallperletilbehøret super stilig og et av de fremtredende elementene i Fulani fletter – som sannsynligvis var inspirasjonskilden.

13. Nubiske vendinger

Nubiske vendingerKilde

Hvis du er interessert i fjærspolelåser, er nubiske vendinger beskyttelsesstilene for deg! Etter å ha fått disse flettene på plass, vil du nyte en unik tekstur som vil gjøre å rive hendene gjennom håret til en virkelig nytelse.

14. Flat Twist Beskyttelsesstil

Flat Twist beskyttende stilKilde

Vi kan ikke understreke nok hvor viktige flate vendinger er blant beskyttende stiler. Bildet ovenfor viser en full flat vri på naturlig hår som bidrar til å beskytte låsene dine mot skader – inkludert varmeskader.

15. Beskyttende frisyrer for avslappet hår

Beskyttende frisyrer for avslappet hårKilde

Når ditt naturlige hår vokser langt (eller til og med ditt beskyttende), er det en hel verden av uendelige stylingsmuligheter og måter å bruke det på. For å bli veldig kreativ med frisyren din, bør du vurdere å gå for en langhåret updo. Dette eksemplet viser hvor imponerende de kan vise seg å være!

16. Senegalesiske vendinger

Senegalesiske vendingerKilde

Nok en måte å få mest mulig ut av de lange trådene mens du beskytter dine naturlige låser mot enhver skade, er å gå for senegalesiske vendinger. Hvis du lurte på eller ikke visste, kommer navnet deres fra opprinnelsesområdet. Ikke nøl med å prøve enten korte eller lange vendinger for å se hvilke som passer best!

17. Naturlige beskyttelsesstiler

Naturlige beskyttelsesstilerKilde

Vridninger er en grunnleggende del av styling av ditt naturlige hår når det er vokst ut. Hvis du bestemmer deg for å gå for en leken frisyre som denne, må du passe på at du ikke vrir låsene dine for tett.

18. Marley Twists

Marley TwistsKilde

Når vi hører Marley -vendinger, tenker vi på den berømte musikeren som inspirerte og ga dem navnet, Bob Marley. Imidlertid viser Marley -vendinger også til håret som ble brukt til denne flettede frisyren – grovere hår for tykkere fletter.

19. Beskyttende frisyrer med forlengelser

Beskyttende frisyrer med forlengelserKilde

Forlengelser spiller en avgjørende rolle i frisyrer for kvinner, spesielt de i begynnelsen av deres naturlige hårovergang. Siden dine naturlige låser vil være ekstremt korte, kan du forlenge hårets lengde gjennom forskjellige flettede extensions.

20. Kinky Twists

Kinky TwistsKilde

Hvis du sikter mot et naturlig, afro-lignende utseende, kan du vurdere å eksperimentere med kinky vendinger. Disse funky flettene kan oppbevares i noen uker om gangen – så de er enkle å vedlikeholde også. Dette bildet viser også et populært snitt for kinky vendinger, så husk denne lagdelte tilnærmingen.

21. Naturlig hårbolle

Naturlig hårbolleKilde

Beskyttelsesstiler inkluderer også boller, så vel som de er en fantastisk måte å bevare naturlig hår på. Tross alt investerte du ikke tid, penger og tålmodighet i å vokse håret ditt for å gjøre det forgjeves, ikke sant?

22. Vinterbeskyttelsesstiler

VinterbeskyttelsesstilerKilde

Hvis været utenfor er fryktelig, er det best å dempe låsene dine som du ville beskytte kroppen din mot kulde. En enkel måte å gjøre det på er med en flettet oppdatering som, selv om den vil avsløre ansiktet, vil den likevel holde låsene på plass.

23. Beskyttende frisyrer for naturlig hår med vev

Beskyttende frisyrer for naturlig hår med vevKilde

Det er ganske mye snakk om sikkerheten til vev. Selv om de faktisk kan beskytte håret, kan de også ødelegge det hvis de er for limt eller tett installert. Den beste løsningen er å jobbe med en ekspert stylist og snakke åpent med dem om målet ditt med vekst og beskyttelse.

24. Short Box Braids

Short Box BraidsKilde

Selv om du ofte finner boksfletter i lange versjoner, ser deres kortere alternativer like fabelaktige ut. Bli inspirert og gå til populære hårklipp for å gi dem form – for eksempel, gå for en omvendt lang bob som på dette bildet.

25. Funky og beskyttende frisyrer

Funky og beskyttende frisyrerKilde

Olayinka Mia Noel er en internasjonal modell som utallige kvinner ser opp til for sin naturlige skjønnhet. Hun er også en ivrig tilhenger av det naturlige hårsamfunnet og vises ofte med funky beskyttende stiler som denne på hennes sosiale medier -kontoer.

26. Beskyttende stiler for sommeren

Beskyttende stiler for sommerenKilde

Etter å ha dekket beskyttende frisyrer for vinteren, er det naturlig at vi også vil anbefale noen sommerfeller. For å bekjempe varmen på en glamorøs måte, gå for en flettet updo som denne blomsterkronen. Det er ikke bare trygt for håret, men det passer også til uformelle og fancy hendelser.

27. Søte beskyttende frisyrer for naturlig hår

Søte beskyttende frisyrer for naturlig hårKilde

Kanalisere din indre tenåring? Så våger du å gå for en leken og ungdommelig frisyre! Du kan til og med ta en tur tilbake til 90 -tallet med en super pen frisyre med halvveis plassboller. De ser fantastiske ut på vårvridninger!

28. Faux Hawks

Faux HawksKilde

Gjenta etter oss, damer: “Roll and Tuck”! Når du får tak i disse teknikkene, vil de bli ditt ultimate naturlige hårmantra. Sammen fungerer de som en uslåelig metode for å beskytte ditt naturlige hår med mange stiler.

29. Headwrap frisyrer

Headwrap frisyrerKilde

Hvilken bedre måte å sikre naturlige låser enn med et sjarmerende og inspirerende hårtilbehør? Hodeplastene er ikke bare ekstremt fasjonable, men de er også en herlig måte å gå tilbake til røttene på.

30. Beskyttende flettestiler

Beskyttende flettestilerKilde

La flettene komme, jenter! Et eksempel på flettede beskyttelsesstiler, vi vil påpeke den fortryllende avskjedsteknikken ved installasjon. Uttrykk kreativiteten din ved å legge til diamantformer (eller hvilken form eller størrelse du velger) for hver flette.

31. Elegante Pompadours

Elegante PompadoursKilde

Den klassiske pompadouren vil sikre et blendende utseende ved enhver spesiell anledning-det være seg et bryllup eller et svart slips-kontorfest-og vil gjøre det samtidig som det beskytter håret!

32. Krøllete beskyttelsesstiler for TWA

Krøllete beskyttelsesstiler for TWAKilde

Uten tvil er en av de beste måtene å vise frem TWA -er på ved å få krøllene til å poppe! Sørg for å starte med et hårklipp som skikkelig fremhever hårets naturlige form og deretter la krøllene sprette rundt fritt!

33. Bantuknuter

BantuknuterKilde

Bantuknuter er en tradisjonell afrikansk frisyre som har blitt brukt i hundrevis av år, og den fortsetter å trene til i dag. Se ovenfor hvordan du også kan gi dem et moderne preg ved å legge til noen høydepunkter i håret.

34. Enkle beskyttende stiler

Enkle beskyttende stilerKilde

Tiime er på min side – men egentlig ikke? Du trenger ikke bekymre deg, for denne enkle og beskyttende stilen vil gjøre underverker selv med kort varsel. Kvinner med middels eller langt hår kan flette seg til denne engelske oppdateringen på noen få minutter – men gjør det noen ganger før du stoler på det når du har det travelt.

35. Fulle parykker

Hele parykkerurce

Hvis du lengter etter farger eller teksturer som normalt ville ødelegge håret ditt, er det best å gå for en full parykk. De siste årene har parykker blitt mer og mer populære blant kjendiser med alle typer hårtekstur. I hovedsak er de nøkkelen til å endre utseendet ditt på et sekund og med 0 skader.

36. Micro Braids

Micro BraidsKilde

Gabrielle Union har en spesiell plass i våre hjerter av mer enn én grunn. I dette bildet kan du beundre mikroflettene hennes – og deretter begynne å vurdere å skaffe deg noen selv!

37. Beskyttelsesstiler for barn

Beskyttende stiler for barnKilde

Vi er tilbake til plassboller, denne gangen i en versjon som vil appellere til ethvert barn – det være seg en liten jente eller en ung sjel. Frisyren er utrolig søt for unge damer og vil også bidra til å beskytte deres naturlige krøller mot skade. Babyhåret er også prikken over i’en!

38. Quick Protective Styles

Raske beskyttelsesstilerKilde

Som lovet, her er en annen beskyttende frisyre for kvinner på farten. På naturlig hår som allerede er langt, er det lett å forsiktig lage en vridd flette og deretter style det til siden og over skulderen. Etter å ha mestret fletteteknikken, kan du få utseendet på mindre enn 5 minutter.

39. Clip-In frisyrer

Klipp i frisyrerKilde

Husker du hva vi sa om bekymringen rundt vevene? Vel, en ekstraordinær måte å unngå hårskrekk på er å få en klipsvev. Med andre ord er det bare å klippe inn utvidelsene. Det er alt!

40. Cornrows beskyttelsesstil

Cornrows beskyttelsesstilKilde

Cornrows har vært populære i årevis, men ikke nøl med å leke med designet og til og med legge til feed-in-modeller som ovenfor!

41. Afro Puffs

Afro PuffsKilde

Leter du etter en frisyre som vil beskytte håret ditt samtidig som det fremhever de voluminøse krøllene dine? Da er Afro -puffer veien å gå! Dette er en morsom og veldig pen måte å holde håret oppe og avslappet og også sjokere de naturlige krøllene.

42. Heklet flett Beskyttelsesstil

Heklet flett beskyttende stilKilde

Hvis krøller er hovedfokuset ditt, så er heklede fletter svaret (uansett spørsmål). Denne teknikken vil gi alle store, perfekt formede krøller som også kan styles for å ramme ansiktet eller la det være fritt. Heklede fletter kan også installeres på både langt og kort hår.

43. Halo Braids

Halo fletterKilde

Enten du kaller dem krone fletter eller glorie fletter, vil disse skjønnhetene sikkert skape en frisyre som er umulig å glemme. De er den perfekte stilen hvis du vil legge til et boho -preg på festivalens utseende eller til og med i et bryllup.

44. Beskyttelsesstiler for tynningskanter

Beskyttende stiler for tynningskanterKilde

Hvis du sliter med tynningskanter, kan fauxhauken hjelpe til med å skjule dem og vise frem resten av låsene dine. Sørg for at du er forsiktig med kantene, så du ikke forårsaker ytterligere skade under reparasjonsprosessen.

45. Sisterlocks frisyrer

Sisterlocks frisyrerKilde

Vil du kombinere ideene om krøller og fletter? Velkommen til søsterlåser, den ideelle blandingen som vil tilby deg det beste fra begge verdener. Flettene ligner på mikro-en, mens trådene er superkrøllete rundt.

46. ​​Beskyttende brudefrisyrer

Beskyttende brudefrisyrerKilde

Etter å ha valgt drømmen din, tenk på den perfekte frisyren for å utfylle den. Denne gudinnen flettet updo kan bare være den!

47. Langflettede beskyttelsesstiler

Langflettede beskyttelsesstilerKilde

Hårforlengelser er livreddere av flere årsaker. Bortsett fra den åpenbare beskyttelsesfaktoren, kan de også brukes ekstremt lenge. For eksempel kan du forlenge cornrows med flettelengder i samme størrelse.

48. Beskyttende oppdateringsstiler

Beskyttende Updo -stilerKilde

Hvis du har tenkt å bære håret ditt – og det er en sjelden gang å frisere det, så vurder å få det flettet direkte til en oppdatering. For dette vil du ha stigende fletter rundt, slik at toppen er perfekt for hestehaler eller høye boller.

49. Turban frisyrer

Turban frisyrerKilde

For 100% beskyttelse under skadelige værforhold, ikke nøl med å rocke en turban. Du kan velge et skjerf med et mønster som gjenspeiler din personlighet og pakke inn alt håret i det. Det er en fin måte å fremheve ansiktsegenskapene dine også og kan brukes selv som et stilelement.

50. Profesjonelle beskyttende frisyrer

Profesjonelle beskyttende frisyrerKilde

Sist men ikke minst ønsker vi å gi deg en beskyttende frisyre som kan brukes i et kontormiljø. Denne låsestilen trekkes tilbake i en slank hestehale, noe som gjør den perfekt egnet og passende i en bedriftsmiljø.

Klar til å endre utseende?

Oppsummert er det et uendelig utvalg av beskyttende stiler å velge mellom. Uansett hvilken frisyre du velger, bør du vite at omsorg for afroteksturert hår krever tid, tålmodighet og mye kjærlighet!

Vi oppfordrer alle på det varmeste til å bruke litt tid og krefter på å ta vare på krøllene dine, ettersom fordelene til slutt vil overstige innsatsen til slutt. Men la oss fokusere på deg! Hva er din favoritt beskyttelsesstil?