Το κούρεμα Afro taper fade, γνωστό και ως Afro fade εν συντομία, είναι ένα δημοφιλές χτένισμα για μαύρους άντρες κάθε ηλικίας. Ενώ το κωνικό ξεθώριασμα Afro είναι αρκετά απλό, υπάρχουν πολλές παραλλαγές, στυλ και σχέδια που μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτό το κούρεμα. Για παράδειγμα, ένα σγουρό Afro με κωνικό ξεθώριασμα είναι πιθανότατα το καλύτερο κούρεμα για κάποιον που έχει τριγμένα ή σγουρά μαλλιά. Ωστόσο, οι μαύροι άνδρες έχουν επίσης την επιλογή να ζητήσουν από τον κουρέα τους ένα κούρεμα Afro με υψηλό ή χαμηλό ταπεράκι. Το χαμηλό κωνικό Afro μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για έναν επαγγελματία επιχείρησης, ενώ το ψηλό κωνικό Afro σε συνδυασμό με μια άκρη προς τα πάνω προσφέρει περισσότερη αντίθεση για ένα νευρικό ύφος.

Τελικά, υπάρχουν πολλοί τύποι ξεθωριάσεων που μπορείτε να συνδυάσετε με διαφορετικά είδη μοντέρνων χτενισμάτων Afro. Από το ξεθώριασμα της πτώσης έως το ξεθώριασμα θερμοκρασίας μέχρι το κωνικό γύρω από τα πλάγια, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε κούρεμα Afro fade. Ελέγξτε αυτά τα δροσερά κουρέματα Afro για να βρείτε το πιο καυτό χτένισμα για εσάς.

Κούρεμα Afro Taper Fade

Τα καλύτερα Afro Fade κουρέματα για μαύρους άνδρες

Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους Afros για να διαλέξετε, το να ζητήσετε από τον κουρέα σας ένα Afro fade μπορεί να γίνει περίπλοκο. Για αρχή, πρέπει να αποφασίσετε για το είδος κοπής που θέλετε στα πλαϊνά. Για να αποκτήσετε ένα φρέσκο ​​κωνικό ξεθώριασμα, πρέπει να επιλέξετε από πού θέλετε να ξεκινήσει το ξεθώριασμα και πώς θα διαμορφωθεί.

Οι άντρες μπορούν να ζητήσουν ένα υψηλό, μεσαίο ή χαμηλό κούρεμα. Το επόμενο βήμα είναι η προσαρμογή του κωνικού, που σημαίνει ότι μπορείτε να πείτε στον κουρέα σας ότι θέλετε μια πτώση, θερμοκρασία, κουτί, φαλακρό ξεθώριασμα ή άκρη για να ευθυγραμμιστεί η γραμμή των μαλλιών σας με το κούρεμά σας. Τέλος, μερικοί μαύροι άντρες θα θέλουν ένα Afro taper να ξεθωριάζει με μέρος ή σχέδιο μαλλιών για να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση.

Αν είστε έτοιμοι να δείτε φωτογραφίες από τα κορυφαία Afro fades, δείτε τη συλλογή μας παρακάτω πριν από την επόμενη επίσκεψή σας στο κουρείο!

Low Afro Fade + Part

Low Afro Fade + Part

Σύντομο Afro Fade

Σύντομο Afro Fade

High Afro Fade + Σγουρά μαλλιά

Κούρεμα Afro Taper Fade

Χαμηλό κωνικό ξεθώριασμα + γραμμή επάνω + σγουρή κορυφή

Afro Fade Κούρεμα για μαύρους άνδρες

High Taper Fade Afro

High Taper Fade Afro

Taper Fade Afro + Twists

Το σγουρό κωνικό ξεθώριασμα

Low Skin Fade + Curly Afro

Σγουρό Afro Taper

Box Fade + Afro

Afro με κωνικό

High Taper Fade Afro

Κούρεμα Taper Afro

Temp Fade Afro

Temp Fade Afro

Low Tapered Afro

Κούρεμα για τον Αφρο

Long Curly Afro + High Fade

Σγουρό Taper Fade Afro

Short Taper Fade Afro

Κούρεμα Taper Fade για μαύρους άνδρες

High Fade + Dreads

Fade Afro Hair For Black Men

Low Taper Fade + Edge Up + Short Afro + Part

Εικόνες κούρεμα με κωνικό

All Around Taper Afro

All Around Taper Afro

Χαμηλό κωνικό από κάτω

Χαμηλό κωνικό από κάτω

Burst Fade Mohawk Afro

Burst Fade Mohawk Afro

Big Afro + Line Up

Big Afro + Line Up

Low Taper Fade Afro + Edge Up

Low Taper Fade Afro + Edge Up

High Drop Fade Afro

High Drop Fade Afro

Mid Burst Fade Afro Twists + Shape Up

Mid Burst Fade Afro Twists + Shape Up