Οι άνδρες με σγουρά μαλλιά είναι και πάλι στη μόδα, πράγμα που σημαίνει ότι τα περμανάντ για τα αγόρια γίνονται δημοφιλή. Αν πάντα θέλατε να δοκιμάσετε ένα κυματιστό ή σγουρό χτένισμα, ένα περμανάντ είναι η ευκαιρία σας να πειραματιστείτε με αυτόν τον μοναδικό τύπο μαλλιών. Ενώ οι μπούκλες είναι δύσκολο να διαχειριστούν, τα μαλλιά περμανάντ προσφέρουν μοναδικές επιλογές styling που αξίζουν την επιπλέον προσπάθεια. Μόλις τα μαλλιά σας είναι γεμάτα, οι άντρες μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικά κοψίματα και στυλ. Από σφιχτό σε χαλαρό, κοντό σε μακρύ και με ένα ξεθώριασμα ή χαλάρωση στα πλάγια, τα στυλ περμανάντ είναι σέξι και ευέλικτα. Δείτε τα καλύτερα χτενίσματα περμανάντ για άντρες για να εμπνεύσετε τη μεταμόρφωσή σας και να σας βοηθήσουν να σκαρφαλώσετε τα σγουρά μαλλιά.

Perm Hair Men

Τι είναι το Perm για τους άντρες?

Η περμανάντ είναι η χημική διαδικασία μετατροπής των ίσων μαλλιών σε κυματιστά ή σγουρά μαλλιά. Γνωστό και ως άνδρας περμανάντ ή μαλλί, τα μαλλιά περμανάντ μπορούν να λειτουργήσουν για άνδρες με κοντά, μεσαία και μακριά μαλλιά, καθώς και για όλους τους τύπους, με αποτέλεσμα μια καθολικά κολακευτική εμφάνιση.

Ευέλικτο και μοντέρνο, τα χτενίσματα περμανάντ μπορούν επίσης να διακοσμηθούν με χαλαρές ή σφιχτές μπούκλες για να φιλοξενήσουν οποιοδήποτε προτιμώμενο στυλ. Τα δημοφιλή στυλ περμανάντ κυμαίνονται από τα κοντά σγουρά μαλλιά που ξεθωριάζουν μέχρι τα μακριά μαλλιά που ρέουν. Ένα κοντό μαλλί περμανάντ μπορεί να τελειώσει με φράντζα, χτένα πάνω ή ψεύτικο γεράκι ενώ τα μακριά σγουρά χτενίσματα μεγιστοποιούν τη ροή και την κίνηση.

Άδειες για παιδιά

Με τον πρόσθετο όγκο και την πληρότητα, τα περμανάντ προσφέρουν απεριόριστες ιδέες styling. Μόλις πάρετε μια περμανάντ, τα παιδιά μπορούν να πειραματιστούν με μια σειρά από κομψές περικοπές και στυλ για να βρουν τη σωστή εμφάνιση.

Τύποι αδειών για άνδρες

Υπάρχουν πολλοί τύποι περμανάντ για να πάρουν τα παιδιά. Ενώ οι άνδρες μπορούν να πάρουν σγουρά μαλλιά στο σπίτι, η περμανάντ σε ένα κομμωτήριο παρέχει αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας. Αν έχετε ενθαρρυνθεί από το στυλ της περμανάντ και θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας σγουρά, τότε ήρθε η ώρα να συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους περμανάντ για άντρες.

Περμ χτενίσματα για άνδρες

Perm Hair Men

Κοντά μαλλιά με Perm

Ένα κοντό μαλλί περμανάντ είναι ένα μοντέρνο χτένισμα χαμηλής συντήρησης. Αν θέλετε τον όγκο που προσφέρει ένα μεγαλύτερο σγουρό χτένισμα, αλλά χωρίς όλο το βάρος, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι μπούκλες σας θα είναι πιο σφιχτές και πιο καθορισμένες με αυτόν τον τρόπο και η περμανάντ δίνει μια νεανική εμφάνιση.

Κοντά μαλλιά Περμ

Κοντά μαλλιά Perms Για τους άντρες

Μεσαίου Μήκους Περμ

Μια περμανάντ με μεσαίου μήκους μαλλιά είναι η πιο χαλαρή και αβίαστη έκδοση αυτής της τεχνικής. Μπορείτε να διατηρήσετε τις μπούκλες πιο φυσικές χρησιμοποιώντας μια κρέμα μπούκλας ή να πάτε για μια πιο επαγγελματική εμφάνιση χρησιμοποιώντας ένα σπρέι που καθορίζει μπούκλες. Ανεξάρτητα από το πώς το στυλ, αυτό το εύκολο κόψιμο θα λάμψει.

Μεσαίου Μήκους Περμ

Μακριά μαλλιά με Perm

Αποκτήστε αυτήν την εικόνα rocker πηγαίνοντας με μια περμανάντ με μακριά μαλλιά. Προερχόμενο από τη δεκαετία του ’70, αυτό το σγουρό χτένισμα είναι μια μοντέρνα συστροφή σε ένα ρετρό κλασικό. Όταν αποφασίζετε να πάτε με αυτό το μακρύτερο χτένισμα, φροντίστε να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας περισσότερο από το συνηθισμένο γιατί μόλις κουλουριαστούν θα κοντύνουν.

Μακριά μαλλιά με Perm

Αν ψάχνετε πραγματικά να φέρετε πίσω αυτό το σγουρό χτένισμα της παλιάς σχολής, μπορείτε να το συνδυάσετε με μια κομμένη κατσικίσια ή μια θαμνώδη γενειάδα.

Ανδρικά Μακρυμάλλη Περμ

Ξεθωριάζει με το Perm

Τα σγουρά μαλλιά μπορούν να χτενιστούν με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού περμανάντ με ξεθώριασμα. Μια δημοφιλής επιλογή για τον σύγχρονο άντρα, τα κοντά μαλλιά στο ξεθώριασμα τονίζουν ακόμη περισσότερο τις μπούκλες και κάνουν να φαίνεται ότι τα μαλλιά σας έχουν περισσότερο όγκο από ό, τι. Εάν πηγαίνετε με ένα ξεθώριασμα, μπορείτε να επιλέξετε από πολλούς διαφορετικούς τύπους κουρέματος.

Fade Perm Men

Είτε επιλέξετε χαμηλό, μεσαίο, υψηλό, δέρμα, φαλάκρα, πτώση, θερμοκρασία ή κωνικό ξεθώριασμα, το ανδρικό περμανάντ θα είναι πάντα το επίκεντρο. Ευέλικτο και μοντέρνο, θα μπορείτε να χτενίζετε τα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά σας από πάνω με διάφορους δροσερούς τρόπους για να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ.

Ανδρική Περμ με Fade

Undercut με Perm

Μπορείτε να ορίσετε περαιτέρω τις μπούκλες σας πηγαίνοντας με μια περμανάντ και χαμηλότερες. Το undercut κάνει ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με το ξεθώριασμα, δημιουργώντας αντίθεση και τονίζοντας τα σγουρά μαλλιά σας από πάνω. Ωστόσο, ένα undercut σας δίνει αυτό το λίγο επιπλέον πλεονέκτημα και λειτουργεί καλά με ένα σκληρό μέρος ή γραμμή. Για να ξεχωρίσετε πραγματικά τα μήκη σε αντίθεση, κρατήστε τα μαλλιά μακριά από πάνω για να δημιουργήσετε μια μακριά φράντζα.

Perm Undercut

Χαλαρές μπούκλες Περμ

Ένα χαλαρό περμανάντ διαθέτει πιο χαλαρές μπούκλες και ένα πιο απλό φινίρισμα. Είτε θέλετε απλά κυματιστά μαλλιά είτε χαλαρές μπούκλες, αυτό το στυλ μπορεί να ενισχυθεί με μια ελαφριά κρέμα ή μους για επιπλέον έλεγχο, υφή και όγκο.

Loose Perm Men

Σας συνιστούμε επίσης να κρατάτε τις πλευρές κοντές με ένα ξεθώριασμα ή χαλάρωση για να εστιάσετε τα μάτια στο στυλ από πάνω. Τελικά, η χαλαρή μπούκλα περμανάντ είναι το αγαπημένο στους άντρες.

Loose Curl Ανδρική Perm

Σφιχτά μπούκλες Περμ

Ένα σφιχτό περμανάντ μπορεί να είναι πιο δύσκολο στο στυλ, αλλά οι καλά καθορισμένες μπούκλες μπορούν επίσης να αξίζουν τον κόπο. Οι σφιχτές μπούκλες περμανάντ είναι ιδανικές για κοντά έως μεσαίου μήκους μαλλιά. Χρησιμοποιήστε ένα ισχυρό smoothie για ενίσχυση μπούκλας ή μπούκλας για να διατηρήσετε τα σπασμωδικά πηνία στην κορυφή ζωντανά και χωρίς φριζάρισμα.

Σφιχτά μπούκλες Perm Άντρες

Στενό Perm Men

Κυματιστό Περμ

Μια κυματιστή περμανάντ μπορεί να επιτευχθεί όταν οι μπούκλες σας αρχίσουν να χαλαρώνουν και να απλώνονται, μεταμορφώνοντας τελικά σε κύματα. Τα κυματιστά μαλλιά μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα όταν οι άνδρες προσπαθούν να αφήσουν τα μαλλιά μεσαίου μήκους έως μακριά. Τελικά, οι κυματιστές περμανάντ προσφέρουν ένα μοναδικό στιλ με υφή που μπορεί να αναδείξει κάθε καλό αντρικό χτένισμα. Οι άντρες πρέπει να χρησιμοποιούν ένα ελαφρύ προϊόν styling όπως μους ή κρέμα για να ελέγχουν αλλά και να μεγιστοποιούν το κυματιστό αποτέλεσμα.

Wavy Perm Men

Ανδρικά κυματιστά μαλλιά Perm

Light Perm

Τα ελαφριά περμανάντ μπορεί να είναι υπέροχα για άνδρες με μακριά μαλλιά. Το πόσο ελαφρώς περνούν τα μαλλιά σας εξαρτάται από τη δύναμη της διαδικασίας θεραπείας καθώς και από το πόσο παχιά και ίσια είναι οι κλειδαριές σας εκ των προτέρων. Γενικά, μια ελαφριά περμανάντ μπορεί να σας δώσει δροσερά κύματα που είναι κατάλληλα για τα περισσότερα μοντέρνα χτενίσματα.

Light Perm Men

Περιθώριο με Περμ

Ένα από τα πιο μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες είναι το περμανάντ με περιθώριο. Μια φράντζα για σγουρά μαλλιά εκμεταλλεύεται τις φυσικές μπούκλες και κάνει κτυπήματα. Κρατώντας το περιθώριο πολύ μπροστά δημιουργεί δράμα από πάνω και είναι μια επιλογή για άνδρες που επιθυμούν να καλύψουν το μέτωπό τους. Ενώ μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά στο ίδιο μήκος σε όλη τη διαδρομή, μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το περιθώριο με ένα ξεθώριασμα για να τραβήξετε ακόμη περισσότερη προσοχή στα περμανάντ μαλλιά μπροστά.

Σγουρά Perm Hair Fringe Άνδρες

Comb Over with Perm

Προσθέστε λίγο περισσότερο δράμα συνδυάζοντας τα σγουρά μαλλιά σας με μια χτένα. Η τέλεια εμφάνιση για άνδρες με κοντά έως μακριά μαλλιά, η χτένα πάνω από το περμανάντ είναι μια εκτροπή από ένα συνηθισμένο πλευρικό μέρος, αφού οι άντρες μπορούν να γίνουν πιο δημιουργικοί με το στυλ τους. Είτε σκουπίζετε τις μπούκλες σας μέχρι τη μία πλευρά είτε αφήνετε μερικά από τα μαλλιά σας να κρέμονται στο μέτωπό σας, το χτένισμα προορίζεται να είναι εκλεπτυσμένο και να προωθεί τη μόδα.

Χτενίστε με το Περμ

Curly Perm Hair Crop Top Fade

Μια άλλη καλή ομάδα με μια περμανάντ είναι μια γαλλική καλλιέργεια. Ένα χτένισμα που ξεθωριάζει με το crop top διατηρεί τα μαλλιά στα πλάγια κοντά και ομοιόμορφα για να τονίσουν τα μαλλιά από πάνω. Λειτουργεί επίσης για άνδρες με διαφορετικά σχήματα προσώπου και υφή μαλλιών. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το στυλ, φροντίστε να κρατήσετε τα μαλλιά αρκετά μακριά από πάνω για να αναδείξετε τις μπούκλες και να πετύχετε το κλασικό κούρεμα.

Curly Perm Hair Crop Top Fade

Σγουρά μαλλιά Perm με Drop Fade

Για όσους ενδιαφέρονται να βρουν μια ακραία εμφάνιση και να αλλάξουν τον κανόνα, μια περμανάντ με μια σταγόνα ξεθωριάζει είναι ο δρόμος. Για να επιτύχετε αυτό το χτένισμα, ο στιλίστας σας πιθανότατα θα κουλουριάσει το κέντρο και είτε θα αφήσει τα πλαϊνά μαλλιά ίσια είτε θα τα κουλουριάσει επίσης. Εάν οι πλευρές είναι ευθείες, το στυλ θα συνδυαστεί καλύτερα στο ξεθώριασμα. Αυτή η αντίθεση στα μήκη είναι εξαιρετικά μοντέρνα και εντυπωσιακή.

Σγουρά μαλλιά Perm με Drop Fade

Faux Hawk με Perm

Ένα σγουρό faux γεράκι είναι η πιο πρόσφατη άποψη για το κλασικό mohawk. Το fohawk λειτουργεί όμορφα με κυματιστά, χοντρά και ίσια μαλλιά, καθώς έχετε τον όγκο και το αναπήδημα ήδη ενσωματωμένο. Ο κουρέας σας θα κρατήσει τις πλευρές κοντές με ένα ξεθώριασμα ή χαλάρωση για να αναδείξει το στυλ από πάνω. Για στυλ, απλά προσθέστε προϊόντα μαλλιών για να σπρώξετε και να καρφώσετε τα μαλλιά στο κέντρο.

Faux Hawk με Perm

Bleach Hair with Perm

Αποκτήστε αυτό το κλασικό ηλιοκαμένο βλέμμα όταν λευκαίνετε το μαντρί σας. Τα ξανθά μαλλιά ξεχωρίζουν, ειδικά το καλοκαίρι, και μπορούν να φορεθούν από μεγάλη ποικιλία ανδρών. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το στυλ, φροντίστε να δώσετε αρκετό χρόνο μεταξύ λεύκανσης και μπούκλας καθώς και τα δύο απαιτούν χημικά και δεν θέλετε να βλάψετε ή να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.

Bleach Hair with Perm

Hard Side Part με Perm

Για να δημιουργήσετε ακόμη περισσότερη ευκρίνεια, συνδυάστε τη περμανάντ σας με ένα σκληρό μέρος. Αυτό το σγουρό χτένισμα στο πλάι έχει να κάνει με την αντίθεση και φαίνεται ιδιαίτερα κομψό με ένα ξεθώριασμα δέρματος στα πλάγια και την πλάτη. Ο στυλίστας σας θα ξυρίσει μια παχιά γραμμή για να δημιουργήσει το σκληρό μέρος και θα θέλετε να χωρίσετε τα μαλλιά σας φυσικά στην άλλη πλευρά του κεφαλιού σας.

Hard Side Part με Perm

Long Fringe με Perm

Τα μόνιμα μαλλιά με μακριά φράντζα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσετε τις φυσικές μπούκλες σας. Μια κοντή φράντζα ταιριάζει καλά με αυτόν τον τύπο ανδρικού χτενίσματος, αλλά μια μεγαλύτερη φράντζα με μπούκλες δημιουργεί ακόμη περισσότερο όγκο και διάσταση στη συνολική σας εμφάνιση. Μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή για άνδρες που επιθυμούν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέτωπό τους.

Long Fringe με Perm Men

Skin Mid Fade με Perm

Δοκιμάστε να αναβαθμίσετε το στυλ σας, συνδυάζοντας ένα μεσαίο ξεθώριασμα με μια περμανάντ. Αυτό είναι ένα υποκατάστατο ενός undercut για εκείνους που ψάχνετε για μια λιγότερο σοβαρή εμφάνιση, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε την άκρη που παρέχει το κούρεμα στο δέρμα. Το μεσαίο ξεθώριασμα θα αναδείξει τις μπούκλες σας από πάνω και θα σας κρατήσει φρέσκο ​​και διασκεδαστικό.

Skin Mid Fade Κούρεμα με Perm

Μεσαίο Μέρος με Σγουρά Περμ

Εναλλακτικά σε ένα πλευρικό μέρος, το μεσαίο μέρος με μια περμανάντ είναι τέλειο ως ένα δροσερό σγουρό στυλ. Δημοφιλές κατά τη δεκαετία του ’90, αυτό το χτένισμα είναι απλό αλλά κομψό και θα ξεχωρίζει σε κάθε πλήθος.

Μεσαίο Μέρος με Σγουρά Περμ

Mohawk Perm

Γίνετε trendsetter πηγαίνοντας φουλ με ένα mohawk perm. Αυτή η εμφάνιση είναι πιο τολμηρή και πιο τολμηρή από ένα faux γεράκι, αλλά μπορεί να διακοσμηθεί με γούστο, εάν είναι απαραίτητο. Για να στυλ ένα σγουρό mohawk, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling και να στεγνώσετε το λουκ στη θέση του.

Perm Mohawk

Σγουρά μαλλιά Perm Pompadour

Αν θέλετε ακόμη περισσότερη ένταση από πάνω, δοκιμάστε να συνδυάσετε τις μπούκλες σας με ένα πομπαντούρ. Αυτό το διαχρονικό χτένισμα μπορεί να έγινε διάσημο από τον Έλβις Πρίσλεϋ, αλλά οι σύγχρονοι άνδρες ανανεώνουν το πομπαντούρ. Ένα πομπαντούρ με ίσια μαλλιά είναι παραδοσιακό και εύκολο, ενώ το να το συνδυάζεις με σγουρά μαλλιά δημιουργεί μια πιο δραματική και μπερδεμένη εμφάνιση. Αυτό το στυλ μπορεί να επιτευχθεί με κοντά ή μακριά μαλλιά, ανάλογα με το κόψιμο και την εμφάνισή σας.

Σγουρά μαλλιά Perm Pompadour

Όγκος Perm

Ανεβάστε τις μπούκλες σας στο επόμενο επίπεδο πηγαίνοντας με μια ογκώδη περμανάντ. Το να αφήνετε τα μαλλιά σας να μην επιτυγχάνουν μόνο ένα κεφάλι με πολυτελείς μπούκλες, μπορεί επίσης να δώσει όγκο και πάχος στα μαλλιά σας. Η εμφάνιση αυτή είναι παρόμοια με την παραδοσιακή διαδικασία αποδοχής, αφαιρείτε τις ράβδους διαμόρφωσης πριν από την εφαρμογή εξουδετερωτή. Οι μπούκλες σας θα είναι πιο χαλαρές και φυσικά θα πέφτουν γύρω από το πρόσωπό σας.

Όγκος Perm Hair Men

Digitalηφιακή Περμ

Η ψηφιακή περμανάντ είναι ένας δημοφιλής σύγχρονος τύπος θερμής περμανάντ που έχει ως αποτέλεσμα πιο απαλά, πιο χαλαρά σγουρά μαλλιά. Αντί για μια παραδοσιακή περμανάντ, η ψηφιακή περμανάντ χρησιμοποιεί θερμές ράβδους με σύστημα θερμοκρασίας που ελέγχεται από ένα μηχάνημα που διαθέτει ψηφιακή οθόνη. Η διαδικασία αναζωογονεί θερμικά τα αντρικά μαλλιά, επιτρέποντας στις μπούκλες σας να διαρκέσουν περισσότερο. Αποτελεσματικό και μοντέρνο, οι περισσότεροι άντρες αγαπούν το πόσο απαλά, λεία και λαμπερά αισθάνονται τα σγουρά μαλλιά τους μετά από μια ψηφιακή περμανάντ.

Digital Perm Men

Body Wave Perm

Μια περμανάντ σώματος για άντρες σας δίνει έναν πιο χαλαρό τύπο μπούκλας. Ιδανικό για μεσαία έως μακριά μαλλιά που δεν κρατούν εύκολα μπούκλες, τα κύματα του σώματος μπορούν να σας δώσουν την απαραίτητη υφή και στιλ που απαιτούνται για ένα μοντέρνο κυματιστό χτένισμα.

Body Wave Perm Άντρες

Λευκοί Άντρες με Άδειες

Το λευκό περμανάντ φαίνεται καλό με πολλά από τα καλύτερα αντρικά χτενίσματα σήμερα. Τα δημοφιλή σγουρά στυλ περιλαμβάνουν κωνικές, ξεθωριασμένες ή χαλαρές πλευρές με μπούκλες μικρού έως μεσαίου μήκους στην κορυφή, διακοσμημένες σε περιθώριο. Εφαρμόστε ένα ελαφρύ προϊόν styling για ένα καθαρό, όμορφο φινίρισμα.

Λευκοί Άντρες με Άδειες

Μαύροι άνδρες με άδειες

Οι μαύροι άνδρες με περμανάντ μαλλιά μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από δροσερά, στιβαρά χτενίσματα. Μακριά και ακατάστατα σγουρά μαύρα μαλλιά φαίνονται υπέροχα με ένα ξεθώριασμα θερμοκρασίας. Από την άλλη πλευρά, τα χτενίσματα περμανάντ μικρού έως μεσαίου μήκους μπορεί να είναι χαμηλής συντήρησης και να επιτευχθούν εύκολα. Συνδυάστε το βλέμμα με μούσι για μια σέξι, όμορφη εμφάνιση.

Μαύροι άνδρες με άδειες

Ασιάτες Άντρες με Περμ

Οι Ασιάτες προτιμούν να αλλάζουν χτενίσματα με μια περμανάντ. Γνωστοί για τα παχιά ίσια μαλλιά τους, οι Ασιάτες με περμανάντ μαλλιά μπορούν να επωφεληθούν από μια νέα διάσταση στο στυλ τους. Από κύματα σε σφιχτές μπούκλες, πειραματιστείτε με μια ασιατική περμανάντ για υφή, όγκο και αίσθηση.

Ασιάτες Άντρες με Περμ

Περμ μαλλιά για αγόρια

Τα έφηβα αγόρια λατρεύουν την περμανάντ. Τα αγόρια με περμανάντ δείχνουν κομψά, ειδικά όταν κουρεύονται με σγουρά ξεθωριασμένα χρώματα. Χαλαρά ή σφιχτά χτενίσματα περμανάντ ξεχωρίζουν στο πλήθος στο σχολείο. Επενδύστε σε ένα καλό προϊόν μαλλιών για να σταματήσετε το φριζάρισμα και να διατηρήσετε το βλέμμα στη θέση σας όλη την ημέρα.

Αγόρια Permed Hair

Περμ μαλλιά για αγόρια

Τα καλύτερα σγουρά προϊόντα στυλ μαλλιών για άνδρες

Τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών για περμετρωμένα μαλλιά παρέχουν έλεγχο και όγκο, ενισχύουν τις μπούκλες σας, αλλά ελαχιστοποιούν το φριζάρισμα. Τα προϊόντα styling μαλλιών Perm πρέπει επίσης να είναι κατασκευασμένα με φυσικά συστατικά που δεν θα στεγνώσουν ή δεν θα βλάψουν τα σγουρά μαλλιά σας. Από ελαφριές μους έως κρέμες καθορισμού έως ισχυρά τζελ, αυτά είναι τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών για άνδρες με σγουρά μαλλιά!

Προεπισκόπηση Τιμή Βαθμολογίας Προϊόντος
Sea Salt Spray for Hair - Texturizing Spray Hair Products, Hair Spray with Organic Aloe Vera, Beach Waves Spray, Sea Salt Spray, Texture Spray, Volumizing Spray Hair Products for Women, Hairspray Hair 6oz… Sea Salt Spray for Hair – Texturizing Spray Hair Products, Hair Spray With Organic Aloe Vera, Beach… 3.870 Κριτικές $ 16,99 Αγορασε τωρα
Royal Locks-Pro Curl Cream Gel | Κρέμα μαλλιών με σγουρά μαλλιά | Ελαφριά κρέμα Curl Defining με Έλαιο Αργκάν, Τζελ Styling Anti -Frizz - Για Wavy, Coily & amp; Σγουρά μαλλιά (7,5 Oz) Royal Locks-Pro Curl Cream Gel | Κρέμα μαλλιών με σγουρά μαλλιά | Ελαφριά κρέμα οριοθέτησης Curl με Argan… 1.864 Κριτικές Αγορασε τωρα

Πόσο κοστίζει μια Περμ για τους άντρες?

Κατά μέσο όρο, τα ανδρικά περμανάντ κοστίζουν μεταξύ $ 50 και $ 150. Η τιμή μιας περμανάντ για παιδιά εξαρτάται από την τοποθεσία σας, το κομμωτήριο, τον στυλίστα, τη θεραπεία, τον τύπο της περμανάντ που επιλέγετε και τον χρόνο που χρειάζεται για να περιποιηθούν τα μαλλιά σας.

Πόσο κοστίζει μια Περμ για τους άντρες

Για άντρες με κοντά μαλλιά, περιμένετε να πληρώσετε στο κάτω άκρο. οι τιμές είναι υψηλότερες για μακριά μαλλιά. Αν σας απασχολεί το πόσο θα κοστίσει η περμανάντ σας, συμβουλευτείτε τον στυλίστα σας πριν συνεχίσετε τη θεραπεία.