Menn med krøllete hår er fasjonable igjen, noe som betyr at perms for gutter blir populære. Hvis du alltid har ønsket å prøve en bølget eller krøllet frisyre, er en perm en sjanse til å eksperimentere med denne unike hårtypen. Selv om krøller kan være vanskelige å håndtere, tilbyr permhår unike stylingsalternativer verdt den ekstra innsatsen. Når håret ditt er permanent, kan menn prøve forskjellige kutt og stiler. Fra stram til løs, kort til lang, og med en fade eller undercut på sidene, er permstiler sexy og fleksible. Ta en titt på de beste perm -frisyrene for menn for å inspirere til transformasjonen din og hjelpe deg med å rocke krøllete hår.

Perm hår menn

Hva er en perm for gutter?

En perm er den kjemiske prosessen med å konvertere rett hår til bølget eller krøllet hår. Også kjent som en mann perm eller havfugl, kan perm hår fungere for menn med kort, middels langt og langt hår så vel som alle typer, noe som resulterer i et universelt flatterende utseende.

Allsidig og moderne, perm -frisyrer kan også styles med løse eller tette krøller for å imøtekomme enhver foretrukket styling. Populære perm -stiler spenner fra det korte krøllete håret falme til det flytende lange håret. En kort hårperm kan avsluttes med en fryns, kam over eller faux hauk mens lange krøllete frisyrer maksimerer flyt og bevegelse.

Perms For Guys

Med ekstra volum og fylde, gir permanent hår ubegrensede stylingideer. Når du får en perm, kan gutta eksperimentere med en rekke kule snitt og stiler for å finne det rette utseendet.

Typer permisjoner for menn

Det er mange typer tillatelser for gutter å få. Mens menn kan få krøllete hår hjemme, gir permanent på en salong resultater som varer lenger. Hvis du har blitt oppmuntret av mannlige perm -stiler og ønsker å gjøre håret ditt krøllete, er det på tide å sammenligne de forskjellige typene perms for menn.

Perm frisyrer for menn

Perm hår menn

Kort hår med perm

En kort hårperm er en lite vedlikeholdende og trendy frisyre. Hvis du vil at volumet en lengre krøllete frisyre tilbyr, men uten all vekt, er dette et flott alternativ. Krøllene dine blir strammere og mer definerte på denne måten, og perm gir et ungdommelig utseende.

Kort hårperm

Perms for kort hår for gutter

Middels lengde Perm

En perm med middels langt hår er den mer avslappede og uanstrengt versjonen av denne teknikken. Du kan beholde krøllene mer naturlige ved å bruke en krøllkrem eller gå for et mer profesjonelt utseende ved å bruke en krølldefinerende spray. Uansett hvordan du styler det, vil dette enkle snittet skinne.

Middels lengde Perm

Langt hår med perm

Oppnå det rocker -bildet ved å gå med lang hårperm. Denne krøllete frisøren stammer fra 70 -tallet og er en moderne vri på en retroklassiker. Når du bestemmer deg for å gå med denne lengre frisyren, sørg for å vokse håret ditt mer enn vanlig, for når det er krøllet blir det forkortet.

Langt hår med perm

Hvis du virkelig ønsker å bringe tilbake denne gamle skolen krøllete frisyren, kan du koble den med en trimmet bukkekatt eller et busket skjegg.

Perm for langt hår for menn

Fade with Perm

Krøllete hår kan styles på en rekke måter, inkludert å kombinere en perm med en fade. Et populært alternativ for den moderne mannen, det korte håret på fade understreker krøllene enda mer og får det til å se ut som håret ditt har mer volum enn det gjør. Hvis du går med en fade, kan du velge mellom mange forskjellige typer fade hårklipp.

Fade Perm Men

Enten du velger lav, middels, høy, hud, skallet, fallende, temp eller avsmalnende, vil herrenes perm alltid være i fokus. Allsidig og trendy, vil du kunne style ditt krøllete eller bølgete hår på toppen på en rekke kule måter å eksperimentere med forskjellige stiler på.

Perm for menn med fade

Undergravd med Perm

Du kan definere krøllene dine ytterligere ved å gå med perm og underskjæring. Undersnittet gjør i hovedsak det samme som en fade, skaper kontrast og understreker det krøllete håret ditt på toppen. Imidlertid gir en underskæring deg den lille ekstra kanten og fungerer godt med en hard del eller oppstilling. For å få de kontrasterende lengdene til å skille seg ut, må du holde håret langt på toppen for å skape en lang fryns.

Perm Undercut

Løse krøller Perm

En løs perm har mer avslappede krøller og en mer uformell finish. Enten du bare vil ha bølget hår eller løse krøller, kan denne stilen forbedres med en lett krem ​​eller mousse for ekstra kontroll, tekstur og volum.

Løse perm -menn

Vi anbefaler også at du holder sidene korte med en fade eller underskæring for å fokusere øynene på stylingen på toppen. Til syvende og sist er den løse krøllpermen en favoritt blant gutta.

Loose Curl Menns perm

Tight Curls Perm

En stram perm kan være vanskeligere å style, men veldefinerte krøller kan også være helt verdt de ekstra problemene. De stramme krøllene er ideelle for kort til middels langt hår. Bruk en sterk pomade eller krøllforbedrende smoothie for å holde de kinky spolene på toppen sprett og frizz-fri.

Tight Curls Perm Men

Tight Perm Men

Bølget perm

En bølget perm kan oppnås når krøllene dine begynner å løsne og strekke seg ut og til slutt forvandles til bølger. Bølget hår kan også være resultatet når menn prøver å permellere middels langt til langt hår. Til syvende og sist tilbyr bølgete permer en unik teksturert stil som kan heve enhver god menns frisyre. Gutter bør bruke et lett stylingprodukt som mousse eller krem ​​for å kontrollere, men maksimere den bølgede effekten.

Wavy Perm Men

Bølget permhår for menn

Lys Perm

Lys perms kan være flott for menn med langt hår. Hvor lett håret ditt blir permanent, avhenger av styrken i behandlingsprosessen, samt hvor tykke og rette lokker du har på forhånd. Vanligvis kan en lys perm gi deg kule bølger som er godt egnet for de fleste trendy frisyrer.

Light Perm menn

Utkant med perm

En av de mest trendy herrefrisyrene er en perm med frynser. En krøllete hårkant utnytter naturlige krøller og lager smell. Å holde utkantene lenge foran skaper drama på toppen og er et alternativ for menn som ønsker å dekke pannen. Selv om du kan beholde håret i samme lengde hele veien, kan du koble denne frynsen med en fade for å trekke enda mer oppmerksomhet til det permerte håret foran.

Curly Perm Hair Fringe Men

Kam over med perm

Legg til litt mer drama ved å kombinere det krøllete håret med en kam over. Det perfekte utseendet for menn med kort til lengre hår, kammen over perm er en avledning fra en normal sidedel siden gutta kan bli mer kreative med stylingen. Enten du feier krøllene dine helt over til den ene siden eller lar noe av håret henge over pannen din, er frisyren ment å være sofistikert og moteriktig.

Kam over med perm

Curly Perm Hair Crop Top Fade

Et annet godt lag med en perm er en fransk avling. En permanent frisyr med fade -fade holder håret på sidene kort og ensartet for å fremheve håret på toppen. Det fungerer også for menn med forskjellige ansiktsformer og hårstrukturer. Imidlertid, hvis du bestemmer deg for å gå for denne stylingen, må du sørge for å ha håret lenge nok på toppen for å markere krøllene og oppnå den klassiske beskårede hårklippet.

Curly Perm Hair Crop Top Fade

Krøllete hårperm med Drop Fade

For de som er interessert i å gå for et ekstremt utseende og for å riste opp normen, er en perm med drop fade veien å gå. For å oppnå denne frisyren, vil stylisten sannsynligvis krølle midten og enten la sidehåret være rett eller krølle det også. Hvis sidene er rette, blander stilen seg bedre inn i drop fade. Denne kontrasten i lengder er ekstremt moderne og slående.

Krøllete hårperm med Drop Fade

Faux Hawk med perm

En krøllet fauxhauk er den siste versjonen av den klassiske mohawk. Fohawk fungerer fint med bølget, tykt og rett hår siden du har volumet og spretten allerede innebygd. Frisøren din vil holde sidene korte med en fade eller undercut for å markere stylingen på toppen. For å style, legg bare til hårprodukter for å skyve og pigge håret i midten.

Faux Hawk med perm

Blekble hår med perm

Få det klassiske solkyssede utseendet når du bleker perm. Det blonde håret skiller seg ut, spesielt om sommeren, og kan brukes av en rekke menn. Hvis du er interessert i denne stilen, må du gi deg selv nok tid mellom bleking og curling, da begge krever kjemikalier og du ikke vil skade eller tørke ut håret.

Blekble hår med perm

Hard side del med perm

For å lage enda mer definisjon, par din perm med en hard del. Denne krøllete frisyren på sidedelen handler om kontrast, og ser spesielt stilig ut med en hudtoning på sidene og ryggen. Stylisten din vil barbere en tykk linje for å lage den harde delen, og du vil dele håret ditt naturlig til den andre siden av hodet ditt.

Hard side del med perm

Lang fryns med perm

Permet hår med en lang fryns er en fin måte å øke dine naturlige krøller. En kort fryns fungerer godt med denne typen frisyr for menn, men en lengre fryns med krøller skaper enda mer volum og dimensjon til ditt generelle utseende. Det kan også være et alternativ for menn som ønsker å dekke de større pannen.

Long Fringe with Perm Men

Hud Mid Fade med Perm

Prøv å oppgradere stilen din ved å koble en mellomtoning med en perm. Dette er en erstatning for en underskæring for de du leter etter et mindre alvorlig utseende, men fortsatt vil ha kanten som en hudtonet hårklipp gir. Midttonen vil markere krøllene dine på toppen og holde deg frisk og morsom.

Hud Mid Fade Hårklipp med Perm

Mellomdel med krøllete perm

Et alternativ til en sidedel, den midterste delen med en perm er perfekt som en kul krøllete stil. Populær på 90 -tallet, denne frittstående frisyren er enkel, men stilig, og vil skille seg ut i enhver mengde.

Mellomdel med krøllete perm

Mohawk Perm

Vær en trendsetter ved å gå fullstendig ut med en mohawk -perm. Dette utseendet er dristigere og mer vågalt enn en fauxhauk, men kan styles smakfullt, om nødvendig. For å style en krøllete mohawk må du bruke stylingprodukter og føntørke utseendet på plass.

Perm Mohawk

Krøllete hårperm Pompadour

Hvis du vil ha enda mer volum på toppen, kan du prøve å koble krøllene dine med en pompadour. Denne tidløse frisyren kan ha blitt kjent av Elvis Presley, men moderne menn oppdaterer pompadouren. En pompadour med rett hår er tradisjonell og enkel, mens å kombinere det med krøllete hår skaper et mer dramatisk og forvirret utseende. Denne stilen kan oppnås med kort eller langt hår, avhengig av kutt og utseende.

Krøllete hårperm Pompadour

Volum Perm

Øk krøllene dine til neste nivå ved å gå med en voluminøs perm. Å tillate håret ditt oppnår ikke bare et hode av luksuriøse krøller, det kan også være å gi håret volum og tykkelse. Å få dette utseendet ligner den tradisjonelle prosessen godta, du fjerner formstengene før du bruker en nøytralisator. Krøllene dine blir løsere og faller naturlig rundt ansiktet ditt.

Volume Perm Hair Men

Digital perm

En digital perm er en populær moderne type varm perm som resulterer i mykere, løsere krøllete hår. I stedet for en tradisjonell perm bruker den digitale perm varme stenger med et temperatursystem som styres av en maskin som har en digital skjerm. Prosessen forener termisk hår til menn, slik at krøllene dine kan vare lenger. De fleste menn er effektive og fasjonable og elsker hvor mykt, glatt og glansfullt det krøllete håret føles etter en digital perm.

Digital Perm menn

Body Wave Perm

En kroppsbølge perm for menn gir deg en løsere type krøll. Ideell for middels til langt hår som ikke lett holder krøller, kan kroppsbølger gi deg den nødvendige tekstur og styling som kreves for en trendy bølget frisyre.

Body Wave Perm menn

Hvite menn med perm

Den hvite fyren perm ser bra ut med mange av de beste menns frisyrer i dag. Populære krøllete stiler inkluderer avsmalnende, falmede eller underskårne sider med korte til middels lange krøller på toppen som er formet til en fryns. Påfør et lett stylingprodukt for en ren, pen finish.

Hvite menn med perm

Svarte menn med tillatelser

Svarte menn med permanent hår kan nyte en rekke kule, robuste frisyrer. Langt og rotete krøllete svart hår ser bra ut med en midlertidig fade. På den annen side kan korte til middels lange permfrisyrer være lite vedlikeholdsvennlige og enkle å oppnå. Kombiner utseendet med skjegg for et sexy, kjekk utseende.

Svarte menn med tillatelser

Asiatiske menn med tillatelser

Asiatiske menn liker å kunne endre frisyrer med en perm. Asiatiske gutter med permanent hår er kjent for sitt tykke, rette hår og kan dra nytte av en ny dimensjon i stilen. Fra bølger til stramme krøller, eksperimenter med en asiatisk perm for tekstur, volum og teft.

Asiatiske menn med tillatelser

Permhår for gutter

Tenåringsgutter elsker perm. Gutter med permet hår ser stilige ut, spesielt når de får den krøllete fade -hårklippet. Løse eller stramme, permanente frisyrer skiller seg ut i mengden på skolen. Invester i et godt hårprodukt for å stoppe krus og holde utseendet på plass hele dagen.

Gutter permert hår

Permhår for gutter

Beste hårstylingsprodukter for krøllete permer for menn

De beste hårproduktene for permanent hår gir kontroll og volum, forbedrer krøllene dine, men minimerer krusning. Perm hår styling produkter må også være laget med naturlige ingredienser som ikke vil tørke ut eller skade krøllete hår. Fra lyse mousser til definerende kremer til sterke geler, dette er de beste hårproduktene for menn med krøllete hår!

Forhåndsvis produktvurdering Pris
Sea Salt Spray for Hair - Texturizing Spray Hair Products, Hair Spray With Organic Aloe Vera, Beach Waves Spray, Sea Salt Spray, Texture Spray, Volumizing Spray Hair Products for Women, Hairspray 6oz ... Sea Salt Spray for Hair – Texturizing Spray Hair Products, Hair Spray With Organic Aloe Vera, Beach… 3870 anmeldelser $ 16,99 Kjøp nå
Royal Locks-Pro Curl Cream Gel | Krøllete hårkremgel | Lightweight Curl Defining Cream med Argan Oil, Anti -Frizz Styling Gel - For Wavy, Coily & amp; Krøllete hår (7,5 oz) Royal Locks-Pro Curl Cream Gel | Krøllete hårkremgel | Lett Curl Defining Cream med Argan… 1864 anmeldelser Kjøp nå

Hvor mye koster en perm for gutter?

I gjennomsnitt koster menns lønn mellom $ 50 og $ 150. Prisen på perm for gutter avhenger av plasseringen din, salongen, stylisten, behandlingen, typen perm du velger og hvor lang tid det tar å få håret ditt permanent..

Hvor mye koster en perm for gutter

For menn med kort hår, forvent å betale i den nedre enden; prisene er høyere for langt hår. Hvis det er bekymringsfullt for deg hvor mye din perm vil koste, bør du rådføre deg med stylisten din før du fortsetter behandlingen.