Det koniske hårklippet trender som en av de beste korte frisyrene for menn. I motsetning til høy eller lav avsmalning, blir en menns konisk hårklipp kuttet med saks i stedet for klippere. Selv om kule korte og lange koniske frisyrer alltid har vært populære, er den fornyede interessen for denne klassiske stilen sannsynligvis et resultat av den stilige allsidigheten. Ved å velge en konisk, kan gutta kombinere denne herresnittet med en kam over, glatt rygg, pompadour, sidedel, quiff eller hvilken som helst kul frisyre du ønsker. Resultatet er en av de beste klassiske frisyrstilene for menn.

Ta en titt på de beste koniske hårklippene for de siste trendene for å prøve ditt neste besøk i frisørsalongen. Enten du vil ha et moderne eller tradisjonelt snitt, kort eller lang stil eller falmet finish, finner du mange måter å bruke en konisk hårklipp!

Taper Haircut

Hva er et konisk hårklipp?

Den koniske hårklippingen er prosessen med å trimme menns hår på sidene og ryggen kortere gradvis. Ved å bruke hårklippere blander eller taper frisører sakte det lengre håret på toppen til kort hår rundt ørene og halsen. Det er mange forskjellige typer koniske hårklipp som bestemmer hvor høyt eller lavt det skal startes med avsmalningen.

Beste koniske hårklipp

Lavt konisk hårklipp

Den lave taperen er et elegant snitt. Med håret avsmalnende like over ørene og hårlinjen, er en lavt konisk hårklipp den mest konservative. Lav tapers er ofte favoritten blant forretningsmenn og profesjonelle som trenger et stilig herreklipp på kontoret, men vil unngå å avsløre for mye hodebunn.

Lav konisk

Midt konisk hårklipp

Midtspenningen fokuserer på å blande håret på et midtpunkt. En middels taper hårklipp er ikke så edgy som high taper, men stiler pent for forretningsfolk.

Midt Taper

High Taper Haircut

En høy konisk start nær toppen av sidene, og skaper mer kontrast mellom kortsidene og lengre toppen. Hårklippede hårklipp er stilige og populære, og kan tilpasses ytterligere med en linje rundt hårfestet.

High Taper

Beste koniske hårklipp

Hvis du er nysgjerrig på å prøve en avsmalnende frisyre, men ikke er sikker på om dette snittet passer for deg, sjekk bildene nedenfor. Vi har gjennomgått hundrevis av moderne korte og lange koniske hårklipp for å gi deg de beste snittene og stilene.

Taper Fade

Klassisk konisk fade

Den mest populære koniske hårklippingen er den koniske fade. Denne lave taperen blander håret på sidene og fokuserer oppmerksomheten på det lengre håret på toppen. Men ikke alle tapers er fades, og gutta kan be barbererne om et klassisk snitt med saks i stedet for klippere. Likevel fungerer begge typene godt med korte sider, lange toppfrisyrer.

Kort konisk med børstet rygghår

Kort konisk med børstet rygghår

De fleste trendy menns koniske frisyrer krever kortsider for en lite vedlikeholdende finish. Den korte taperen er et godt hårklipp for gutter som ønsker et stilig, sofistikert utseende for både sitt profesjonelle og personlige liv. Den teksturerte børsten tilbake med lav konisk gir den perfekte balansen for å oppnå dette.

Slick Back Taper

Slick Back Taper

Denne glatte ryggen taper kombinerer det konservative, rene utseendet til en konisk frisyre med den kantete stylingen av en glatt rygg. For å style en glatt, konisk fade, trenger du også en god pomade og børste.

Koniske sider og bakside

Koniske sider og bakside

De koniske sidene og ryggen smelter sømløst inn i nakken og sideburns, slik at det korte håret på sidene kan fokusere oppmerksomheten mot det tykkere, lengre håret på toppen. I dette eksemplet vil du se en tilbakeslagsfrisyre, som er en type glatt ryggstil, men med strukturert, naturlig hår. For en matt finish vil gutta påføre en matt voks, leire eller pomade.

Lav konisk med kam over

Beste menns koniske hårklipp

Som en fade, er det høye, middels og lave koniske hårklipp. Denne lave konen med en moderne kam over er et tidløst utseende som har vært veldig populært rundt om i verden. For kjekk hår som kvinner vil elske, spør frisøren din om en kam over konisk fade.

Medium konisk hårklipp

Medium konisk hårklipp

Medium taper er en annen sexy hårklipp for menn. Den midtre koniske hårklippet starter i midten av hodet og gir et mer aggressivt kutt. Det maskuline utseendet er komplett med skjeggstubben og naturlig kam over.

Tapered Sideburns

Tapered Sideburns

I likhet med en skjeggfade, kan gutta tilpasse sideburns. Mens du først trenger å vokse et fullt skjegg, lar koniske sideburns håret ditt på sidene smelte inn i ansiktshåret for en unik, men attraktiv finish.

Kort konisk fade med avlingstopp

Kort konisk fade med avlingstopp

En kort konisk fade kan være ditt eneste alternativ hvis du planlegger å få en veldig kort hårklipp på toppen. I likhet med mannskapskutt eller buzz cut, er den franske avlingen et rent, lite vedlikeholdende utseende som ikke trenger mye styling eller produkt.

Koniske sider med lang kam over

Koniske sider med lang kam over

Kammen over frisyren ser stilig ut med mange forskjellige kutt, inkludert koniske sider, fades og undersnitt. Legg til et skjegg og et par hår som faller av pannen din, og jenter vil absolutt elske dette utseendet.

Konisk sidedel

Konisk sidedel

Denne harde siden er en variant av den klassiske frisyren. Mens sidedelen har eksistert i flere tiår, fortsetter stilen å være et populært menns hårklipp.

Lav konisk fade med kantete frynser og skjegg

Lav konisk fade med kantete frynser og skjegg

Frynsen er en god frisyre for gutter som har tykt eller krøllete hår. Hvis du har det vanskelig å style håret ditt, er en visning på sidene kombinert med en rotete utkant på toppen et enkelt, men likevel trendy utseende som enhver fyr kan trekke av.

Quiff med kort konisk hår

Quiff med kort konisk hår

Hvis du har vakkert kort til middels langt hår, er en teksturert quiff en kul frisyre å prøve. Du kan få en høy hudtoning eller undersnitt på sidene, eller velge et mer konservativt konisk snitt.

Comb Over Taper og Full Beard

Kam over med konisk og skjegg

Kontrasten til kammen over konisk stil er perfekt for menn som har tykt hår. For å style utseendet og gi håret et strukturert preg, må du bruke en kvalitetspomade og påføre det mens håret er veldig fuktig.

Hard side med konisk og skjegg

Hard side med konisk og skjegg

Denne sidedelen med avsmalning er en kul kort frisyre for menn. Tilsetningen av skjegget kan få stilen til å se hipster eller veldig maskulin ut, noe som gir deg muligheten til å endre utseendet ditt gjennom uken.

Korte koniske sider med strukturert børste opp

Korte koniske sider med strukturert børste opp

Her har vi korte koniske sider med en strukturert børste opp og fipskæg. Denne fantastiske frisyren kan enkelt finjusteres for å style en quiff, pompadour eller glatt rygg.

Tett konisk fade med strukturert glatt rygg

Tett konisk fade med strukturert glatt rygg

Noen koniske hårklipp blander seg helt til halsen, og skaper en nakkekonstruksjon som den som er vist ovenfor. Og i stedet for å lage en skinnende glatt rygg med pomade, bestemte denne stylisten seg for å strukturere håret for en naturlig, løs menns frisyre.

Lav klassisk konisk med tykt børstet rygghår

Lav klassisk konisk med tykt børstet rygghår

Som en av de mest klassiske hårklippene for menn, har vi tykt hår børstet rett bak. Fordelen med dette utseendet er at han, med litt mer styling eller pomade, kunne designe en pompadour eller glatt rygg.

Moderne Pompadour med konisk og hårdesign

Moderne Pompadour med konisk og hårdesign

Den moderne pompadouren er fremdeles en av de hotteste mennhårstrendene de siste årene. Ets i et kult hårdesign, og du har en superkul stil.

Lav hals Taper Fade

Neck Taper Fade

Nakke avsmalner ble absolutt undervurdert. Hvis du klipper håret, men ikke får en veldig kort fade eller underskår på sidene, bør du vurdere å avta halsen.

Mannskapskutt med konisk

Mannskapskutt med konisk

Denne rotete besetningen er enkel, lett å style og lite vedlikeholdsvennlig.

Middels lengde avsmalnende og børstet rygghår

Middels lengde avsmalnende og børstet rygghår

En av de beste frisyrene for middels langt hår er den uanstrengte børsten tilbake. Hvis du tenker på å vokse ut håret ditt og trenger en lengre frisyre, er dette et alternativ å huske på. Og hvis du noen gang vil ha et mer suave utseende, kan du alltid bruke pomade for å lage en glatt rygg, kam over eller quiff.

Strukturert glatt rygg og koniske sider

Strukturert glatt rygg og koniske sider

Avsmalnet hår på sidene med glatt bakhår på toppen gir en utmerket virksomhet eller profesjonell hårklipp.

Lav konisk fade med skjegg

Lav konisk fade med skjegg

Hvis du får en svak frisyre, bør du vurdere å få et skjegg. Å koble fade til skjegget ser varmt og moteriktig ut.

Lang kam over konisk med skjegg

Kam over konisk med skjegg

Hvis du ikke vil ha en veldig kort hårklipp fordi du prøver å skjule en avtagende hårgrense eller har tynt hår, er det en god idé å be om en lang avsmalning på sidene og styling av en lang kam på toppen..

Langt konisk hårklipp

Langt konisk hårklipp

Herreklipperen er allsidig og tidløs – den fungerer godt med kort, middels eller langt hår.

Classic Comb Over Taper

Classic Comb Over Taper

Den klassiske kamoverføringen er en favoritt noensinne. Som et av de mest etterspurte hårklippene i frisørsalonger i dag, vil hår som aldri er skilt aldri gå av moten.

Lang konisk med middels langt hår på toppen

Lang taper frisyre

Noen menn foretrekker bare den lange koniske hårklippet. Imidlertid er den eneste måten en lang avsmalning fungerer på hvis du har enda lengre hår på toppen.

Low Cut Taper Fade med strukturert topp

Taper med lav kutt

Denne avsmalnende taper falmer kurver rundt øret og faller ned til halsen. De falmede sidene er nødvendige for å understreke det naturlige, korte piggete håret på toppen.

Clean Cut koniske sider for gutter

Clean Cut koniske sider for gutter

Koniske frisyrer pleier å være ypperlige for skolegutter. Før du besøker din lokale frisørsalong, ta en titt på disse fantastiske guttene hårklipp for inspirasjon.

Ivy League med Short Taper

Kort konisk hårklipp

Ivy League er en annen herreklipp som ser stilig ut. Ofte kombinert med et avsmalnet snitt og en sideveisede frynser eller del, er det en søt stil som får deg til å bli anerkjent som en herre.