Οι ανατροπές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για μαύρους άντρες. Τα μοντέρνα και δροσερά χτενίσματα με στρίψιμο είναι σχετικά εύκολα στο στυλ και στη συντήρηση. Οι ανατροπές των μαλλιών μπορούν επίσης να είναι απίστευτα ευπροσάρμοστες, προσφέροντας παιδιά με κοντά, μεσαία και μακριά μαλλιά. Ομοίως, οι άντρες μπορούν να συνδυάσουν ανατροπές με ένα ξεθωριασμένο, υποκόψιμο, ψηλό τοπ, πλεξούδες και μια σειρά από κομψά αντρικά κουρέματα. Με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ συστροφής για να δοκιμάσετε, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα χτενίσματα για άνδρες για να εμπνεύσετε την επόμενη εμφάνισή σας.

Είτε έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά, θέλετε να τα χτενίζετε επίπεδα, είτε σαν δύο σκέλη, υπάρχει μια συστροφή μαλλιών που ταιριάζει στο στυλ σας. Μάθετε πώς να στρίβετε τα μαλλιά και εξερευνήστε τα κορυφαία μαύρα ανδρικά χτενίσματα για να βρείτε μια υπέροχη εμφάνιση.

Hair Twist Men

Hair Twists For Men

Περιστροφές με Fade

Οι ανατροπές με ξεθώριασμα είναι η δημοφιλής έκδοση του μοντέρνου στυλ. Ένα κούρεμα με κωνική απόσβεση στα πλάγια και στην πλάτη προσφέρει αντίθεση και κομψή εμφάνιση για να συμπληρώσει τη συστροφή των μαλλιών από πάνω. Όταν ζητάτε από τον κουρέα σας μια συστροφή, οι τύποι μπορούν να επιλέξουν από όλους τους τύπους ξεθωριάσεων. Για πολύ κοντά μαλλιά, πάρτε ένα υψηλό δέρμα ξεθώριασμα? Διαφορετικά, ένα χαμηλό κωνικό μπορεί να είναι φρέσκο ​​και καθαρό.

Περιστροφές με Fade

Το καλύτερο μέρος για το fade twist κούρεμα είναι ότι λειτουργεί όμορφα με κοντά, μεσαία και μακριά χτενίσματα. Αριστοκρατικό και αρρενωπό, μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε το στυλ με μια διπλή συστροφή, σκληρό μέρος, σχέδιο μαλλιών ή ακόμα και να γεννήσετε.

Twist Fade

Twist Out

Το twist out φαίνεται σέξι, μοντέρνο και εξωστρεφές ταυτόχρονα. Περιστασιακά και αβίαστα, στριφογυρίζοντας στυλ ενισχύουν τον όγκο και την κίνηση αναδεικνύοντας τα φυσικά σγουρά μαλλιά σας.

Twist Out Men

Το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε το χτένισμα twist out είναι να ξεκινήσετε με απλές ανατροπές δύο κλώνων και στη συνέχεια να το ρυθμίσετε καθώς κοιμάστε. Όταν ξυπνάτε, απλώς αναιρέστε τις στροφές σας και θα έχετε ένα απαλό ογκώδες χτένισμα που είναι πολύ απλό στη διαχείριση.

Ανδρικά χτενίσματα Twist out

Κοντά μαλλιά ανατροπές

Οι συστροφές κοντών μαλλιών λειτουργούν καλά για μια μεγάλη ποικιλία τύπων μαλλιών και φαίνονται καλύτερα με ξεθωριασμένα κουρέματα. Για να τραβήξετε σύντομες ανατροπές, θα χρειαστείτε τουλάχιστον μιάμιση ίντσα έως δύο ίντσες μαλλιά από πάνω. Ενώ οι ανατροπές στα κοντά μαλλιά μπορούν να ξετυλιχθούν γρήγορα, το χτένισμα αξίζει τον κόπο.

Short Twists Men

Απλώς θυμηθείτε ότι εάν τα μαλλιά σας είναι σφιχτά κουλουριασμένα, τα σύντομα στυλ συστροφής μπορεί να είναι λιγότερο εμφανή ή καθορισμένα. Από την άλλη πλευρά, εάν τα μαλλιά σας έχουν πολύ πιο χαλαρά πηνία, οι ανατροπές θα ξεχωρίζουν για μια τολμηρή εμφάνιση.

Short Hair Twist Hairstyles

Μεσαίες ανατροπές μαλλιών

Αν και οι ανατροπές είναι δυνατές σε όλα τα μήκη μαλλιών, τα μεσαία μαλλιά είναι το ιδανικό μήκος. Ανάλογα με το μέγεθος των μεσαίων στροφών μαλλιών που θα επιλέξετε, μπορούν είτε να προσθέσουν όγκο είτε να πέσουν στο πλάι σαν πλεξούδα. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση διαιρώντας προσεκτικά κάθε στριμμένη τομή, έτσι ώστε το τριχωτό της κεφαλής να φαίνεται σε τρίγωνα, τετράγωνα ή ακόμη και σπείρες. Δεν υπάρχει όριο στη δημιουργικότητα.

Μεσαίες ανατροπές μαλλιών

Two Strand Twists

Οι δύο στροφές είναι μερικές από τις πιο απλές για δημιουργία και αυτό καθιστά αυτή την πλεκτή έκδοση πολύ δημοφιλής στους άνδρες που προτιμούν να κάνουν τα μαλλιά τους στο σπίτι. Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν το twist fade twist fade γιατί συνδυάζει κοντές πλευρές με πιο μακριές πλεξούδες από πάνω για ένα καθολικά μοντέρνο στιλ.

2 Strand Twist Men

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κάνετε τη συστροφή 2 σκέλη είναι να κόψετε τα μαλλιά σας, στη συνέχεια να χωρίσετε κάθε τμήμα σε δύο κομμάτια και να τα στρίψετε μαζί. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις ενότητες όσο μεγάλες ή μικρές θέλετε, και μπορείτε ακόμη να προσθέσετε στολίδια για να το κάνετε πραγματικά δικό σας. Τελικά, δύο στυλ συστροφής για άνδρες προσφέρουν έναν κλασικό αλλά αρρενωπό τρόπο για να χτενίζετε τα φυσικά μαλλιά σας.

Two Strand Twist Braids with Fade

Μακριά στριφτά μαλλιά

Οι ανατροπές στα μακριά μαλλιά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα dreadlocks. Δροσερά και αριστοκρατικά, μακριά μαλλιά με στριφτό χρώμα στους άνδρες μπορεί να είναι η τέλεια χαλαρή αλλά αρρενωπή εμφάνιση. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλά άλλα χτενίσματα στρίψιμο εκεί έξω, το στρίψιμο μακρύτερων κλώνων μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να τοποθετηθεί. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα dreadlocks, οι μεγαλύτερες σγουρές ανατροπές πρέπει να αφαιρούνται και να ξεμπλέκονται κάθε λίγες εβδομάδες για να διατηρείται καλή φροντίδα.

Long Hair Twist Men

Περιστροφές με Temp Fade

Οι ανατροπές με στυλ εξασθένισης θερμοκρασίας είναι ένας συνδυασμός άγριας εγκατάλειψης και κομψής πολυπλοκότητας, γεγονός που τα καθιστά πολύ επιθυμητά. Αυτό το στυλ μπορεί επίσης να δώσει στο κεφάλι σας μια πιο επιμήκη εμφάνιση και με τη σειρά του, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε λίγο ψηλότεροι από ό, τι πραγματικά είστε.

Περιστροφές με Temp Fade

Λειτουργεί καλά τόσο με μικρές όσο και μεσαίες ανατροπές μαλλιών όλων των ειδών, οπότε είτε θέλετε σφιχτές συστροφές είτε κάτι λίγο πιο χαλαρό, η επιλογή παραμένει δική σας.

Cool Twist Hairstyle με Fade

High Top Fade Twist

Το high fade twist twist είναι μια νέα περιστροφή σε ένα κλασικό κούρεμα fade που είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσει. Πίσω στη δεκαετία του ’80, η επίπεδη κορυφή ήταν πράγματι επίπεδη, αλλά αυτές τις μέρες, η ψηλή κορυφή είναι μοντέρνα και κομψή. Αν θέλατε πάντα να κουνιέται η ψηλή κορυφή ξεθωριάζει, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με μερικές μακριές ανατροπές στην κορυφή.

High Top Fade Twist

Μπορείτε να διαμορφώσετε την υψηλή συστροφή με τα μαλλιά από πάνω να πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση ή μπορείτε να τα αφήσετε ακατάστατα και διάσπαρτα για μια νευρική εμφάνιση. Όπως και το ξεθώριασμα θερμοκρασίας, οι περιστροφές με ένα ψηλό ξεθώριασμα μπορούν να σας βοηθήσουν να επιμηκύνετε το κεφάλι σας και να σας κάνουν να φαίνεστε λίγο ψηλότεροι.

High Top Twist

Faux Hawk Twists

Η ιδέα πίσω από τις ανατροπές των faux hawk δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός mohawk, αλλά με ανατροπές και όχι με τα στριμωγμένα μαλλιά που έκαναν διάσημοι οι πανκ ροκάδες στη δεκαετία του ’70 και του ’80. Το faux Hawk twist είναι πολύ λιγότερο άκαμπτο και σας προσφέρει πολλές επιλογές.

Faux Hawk Twists

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να κάνετε πιο κοντές περιστροφές σε μια λωρίδα στο κέντρο του κεφαλιού σας που έχουν όλα το ίδιο μήκος και είναι πλήρως ξυρισμένες πλευρές, ή μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μια ποικιλία από μήκη συστροφής και ένα κωνικό ξεθώριασμα στο πλάι.

Burst Fade Mohawk Hair Twists

Flat Twists

Οι επίπεδες ανατροπές έχουν σχεδιαστεί για να παραμένουν κοντά στο κεφάλι, χωρίς όγκο και ύψος. Στην πραγματικότητα, τα χτενίσματα με επίπεδη συστροφή σε φυσικά μαλλιά είναι πρακτικά το αντίθετο από τα σηκωμένα μαλλιά, παρέχοντας ένα χαλαρό στυλ, απλό στυλ.

Flat Twist Hair

Τρίγωνο μοτίβο Dreadlocks με ανατροπές

Οι ανατροπές τριγώνων παίρνουν το όνομά τους από το σχήμα του τριχωτού της κεφαλής που εμφανίζεται ανάμεσα σε κάθε μεμονωμένο τμήμα στριμμένων μαλλιών και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να αναδημιουργήσετε μόνοι σας, είναι αρκετά απλό για έναν στυλίστα.

Τρίγωνο μοτίβο Dreadlocks με ανατροπές

Για να κάνετε αυτό το μοτίβο τριγώνου, θα κόψετε τα μαλλιά σας με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε συστροφή να φαίνεται να ανεβαίνει από ένα τέλειο τρίγωνο στο τριχωτό της κεφαλής σας. Παρόμοια με τις πλεξούδες κουτιού, αυτοί οι τύποι στυλ συστροφής προσφέρουν εκπληκτικούς τρόπους για να προσθέσετε κάτι προσωπικό στην κλασική συστροφή δύο κλώνων.

Triangle Pattern Twists Men

Taper Fade με σφουγγαράκια

Εάν η διπλή συστροφή είναι δύσκολο για εσάς να επιτύχετε λόγω των σφιχτών μπούκλες σας, το κωνικό ξεθώριασμα με στυλ στριφτού στριφτού είναι για εσάς. Για τη δημιουργία τους, οι στιλίστες χρησιμοποιούν εργαλεία που ονομάζονται σφουγγάρια loc ή twist. Ο στιλίστας εισάγει τα μαλλιά σας στις τρύπες και στη συνέχεια στρίβει το σφουγγάρι, το οποίο παίρνει τα μαλλιά σας μαζί του.

Twist Sponge High Top Fade

Στο τέλος της διαδικασίας, τα μαλλιά αφαιρούνται από το σφουγγάρι, αφήνοντας πίσω ανατροπές. Ανεξάρτητα από το πόσο πυκνές ή σφιχτές μπορεί να είναι οι μπούκλες σας, αυτή η επιλογή μπορεί να λειτουργήσει για εσάς – και λειτουργεί για διάφορα μήκη μαλλιών.

Taper Fade Afro με Twist

Χοντρές ανατροπές

Οι παχιές ανατροπές φαίνονται υπέροχες σε όλα τα μήκη μαλλιών, αλλά θα χρειαστείτε αρκετά χοντρά μαλλιά για να το τραβήξετε με τον σωστό τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, απλώς δημιουργήστε τυπικές ανατροπές δύο κλώνων, αλλά κάντε τις πολύ παχύτερες και πιο χοντρές από το κανονικό. Αυτή είναι μια σχετικά απλή συστροφή για δημιουργία στο σπίτι ή σε ένα σαλόνι και είναι αρκετά εύκολο να το βγάλεις.

Χοντρά μαλλιά Twists για άνδρες

Εάν τα μαλλιά σας είναι μακριά, μπορείτε να τραβήξετε πολλαπλές ανατροπές πίσω σε μια αλογοουρά για να κοιτάξετε τη μόδα και αν τα μαλλιά σας είναι πιο κοντά, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τις παχιές σας ανατροπές για κάποια προσωπικότητα.

Μεγάλα σφουγγαράκια Twist Hairstyles για άνδρες

Λευκαντικές ανατροπές

Αν και μπορείτε τεχνικά να κάνετε λευκασμένες ανατροπές με οποιοδήποτε από τα χτενίσματα συστροφής που βλέπετε εδώ, τείνει να λειτουργεί καλύτερα για παιδιά με κοντά έως μεσαίου μήκους μαλλιά και λεπτότερες συστροφές. Τα πιο δημοφιλή χρώματα μαλλιών για λευκασμένες ή βαμμένες περιστροφές περιλαμβάνουν ξανθά, ξανθά πλατίνα, κίτρινο, κόκκινο και μπλε.

Λευκανθείς ξανθές ανατροπές για άνδρες

Μπορείτε να λευκάνετε ολόκληρη τη συστροφή ή μόνο τις συμβουλές για εφέ, και μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να πάτε με διαφορετικά χρώματα μαλλιών. Ο ουρανός είναι το όριο με αυτό, και είναι υπέροχο αν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε.

Βαμμένα μαλλιά Twists Hairstyles

Twist Out με Undercut

Το στρίψιμο με ένα undercut μοιάζει με ένα ξεθωριασμένο κούρεμα, αλλά φαίνεται καλύτερα με κάθε συστροφή να είναι εξαιρετικά καθορισμένο και να δείχνει προς διαφορετική κατεύθυνση. Όταν συνδυάζεται με ένα κομψό undercut και ένα επαγγελματικό πλεονέκτημα, είναι ο τέλειος συνδυασμός μοντέρνας και παλιάς σχολής.

Twist Out με Undercut

Αυτό το στυλ λειτουργεί καλύτερα με μαλλιά μικρού έως μεσαίου μήκους, αλλά τα αγόρια με μακριά μαλλιά μπορούν επίσης να τραβήξουν μια συστροφή με undercut.

Πώς να στρίψετε τα μαλλιά για τους άνδρες

Αν θέλετε να στρίψετε τα αντρικά μαλλιά, θα πρέπει να ξεκινήσετε με καθαρά μαλλιά που είναι ελαφρώς υγρά και ξεμπερδεμένα. Θα θελήσετε να εφαρμόσετε προϊόν μαλλιών όπως πομάδα ή κρέμα βουτύρου που ενισχύει τις μπούκλες. Ο στόχος είναι να κλειδώσετε την υγρασία ενώ κρατάτε αρκετά για να διατηρείτε τα μαλλιά χτενισμένα.

Twist Hairstyles για άντρες

Για να ξεκινήσετε το στρίψιμο των μαλλιών, δημιουργήστε τμήματα μαλλιών με βάση το πόσο μεγάλα θέλετε να φαίνονται οι στροφές σας. Τα μεγάλα τμήματα οδηγούν σε παχιές ανατροπές, ενώ τα μικρά τμήματα σας δίνουν ένα σφιχτό, καθαρό στυλ. Εάν έχετε ένα ξεθωριασμένο κούρεμα, θα πρέπει να ξεκινήσετε από την κορυφή του κεφαλιού στρίβοντας κορδόνια μαλλιών και κάνοντας τα γύρω από το δάχτυλό σας. Βεβαιωθείτε ότι οι συστροφές των μαλλιών σας είναι ομοιόμορφα μεταξύ τους και έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος για ομοιόμορφη εμφάνιση παντού.

Μαύροι άνδρες Twist χτενίσματα

Συνεχίστε να στρίβετε τα μαλλιά μέχρι να καλύψετε ολόκληρο το κεφάλι τριγύρω. Εάν τα μαλλιά σας αρχίσουν να στεγνώνουν, χρησιμοποιήστε ένα conditioner ή σπρέι θαλασσινού αλατιού για να διατηρήσετε τα μαλλιά υγρά. Μόλις ολοκληρωθεί, αφήστε τα μαλλιά σας σπιράλ μέχρι να στεγνώσουν. Πριν αφήσετε και ξετυλίξετε τις ανατροπές, εφαρμόστε λίγο λακ για να μεγιστοποιήσετε το κράτημα.

Hair Twists For Black Guys

Τώρα αρχίστε να τραβάτε απαλά και να τεντώνετε τα μαλλιά. Για μια συστροφή που έχει ωραίο όγκο και ροή, βεβαιωθείτε ότι έχετε μεσαίου μήκους έως μακριά μαλλιά. Τραβήξτε τις φυσικές μπούκλες για να δημιουργήσετε το στυλ που επιθυμείτε. Το τελευταίο χτένισμα στρίψιμο θα πρέπει να έχει μια όμορφη υφή χωρίς φριζάρισμα.

Πώς να στρίψετε τους άνδρες των μαλλιών