Som en av de beste hårklippene for svarte menn, er frohawk edgy, hard og populær. Også kjent som en faux hauk eller mohawk, frohawk frisyrer kommer i en rekke kutt, stiler og lengder. I motsetning til den klassiske mohawk med barberte sider, tilbyr frohawk fade koniske sider som gjør utseendet passende for daglig bruk. Med kort, middels eller langt svart hår på toppen, foretrekker noen gutter å kombinere kuttet med en afro eller dreads.

Favoritt av Mario Balotelli og Raheem Sterling, er denne vanvittige punkfrisyren på vei tilbake til mainstream. For å inspirere din neste tur til frisøren, her er de beste frohawk -hårklippene for menn å få akkurat nå!

Frohawk

Hva er en Frohawk?

En frohawk er en svart herrefrisyre designet ved å kombinere en mohawk med en afro. For å få frohawk, parer en fade eller undercut på sidene med afro-teksturert hår på toppen. Det er mange forskjellige typer taper fade hårklipp å prøve, men de mest populære fades er temp fade, burst fade og high skin fade. De siste årene har frohawk fade blitt en sterk svart hårtrend.

Frohawk Styles

Frohawk -stiler finnes i mange varianter, noe som betyr at snittet kan styles for å passe ditt utseende. Frohawk-dreads er lite vedlikeholdende, allsidige og kule, slik at du kan knytte dreadlocks opp og tilbake for en enkel stil.

Frohawk menn

Frohawks blir vanligvis kuttet med for å ligne brede mohawks. Korte frohawks kan være mindre dramatiske og uformelle, og krever dermed mindre stylingprodukt for å pigge opp og holde håret på plass hele dagen. En lang frohawk trenger et veldig sterkt hårprodukt for å oppnå den piggete frisyren og fullføre utseendet. Til syvende og sist kan du nyte ubegrensede stylingsalternativer med riktig frohawk -hårklipp.

Frohawk frisyre

Hvordan kutte en Frohawk Fade

For å kutte en frohawk fade, begynn med å bruke klippemaskiner for å trimme en fade på sidene av hodet ditt. Unngå å barbere håret på sidene dine ved å velge et hårskåret hår. Gutter som ønsker en faux hauk kan få en lav, middels eller høy konisk fade og koble kuttet med en burst eller drop fade. Legg en linje opp for å forme og rens opp hårfestet for en skarp finish.

Hvordan kutte en Frohawk Fade

Vanligvis vil du se en ren sømløs overgang mellom sidene og toppen av frohawk fade. Dette gir et stilig utseende uansett størrelsen på din afro.

Når sidene er trimmet, lo opp frohawk og sørg for at toppen er lengden og høyden du vil ha. For et hakket kutt i det piggete håret på toppen, klipp i forskjellige lengder.

Frohawk Haircut

Til slutt, hvis du vil ha en klassisk mohawk for svarte menn, bare surre på sidene med klippere og ingen vakt festet. For en ren barbering, bruk Andis Foil Shaver for et veldig kort, nært snitt. Fortsett å trimme håret på toppen, og la bare en hårstrimmel stå i midten. Bruk saks til å beskjære det lengre håret på toppen til ønsket lengde.

Frohawk Black Man

For å style frohawk -kuttet, påfør en sterk pomade, gel eller fett over det hele og pigg håret. Selv om det er mange frohawk -stiler å vurdere, skyver de beste frisyrene håret mot midten av hodet for å lage spisse tips.

Faux Hawk Fade Haircut For Black Men

Kule Frohawk -stiler

Frohawk Fade

Frohawk fade er en slank stil med falmede sider og en stor afro som går helt ned i midten av hodet. For en edgy og kul hårklipp, må du koble en kort fade med en afro mohawk eller faux hawk. Legg til en kant opp, skjegg og fade -design til din slanke burst fade mohawk eller sexy faux hawk fade for svarte menn.

Frohawk Fade

Faux Hawk Fade Black Men

Frohawk Undercut

Frohawk -underskuddet er den perfekte frisyren for å komme med en dristig uttalelse. I motsetning til en fade, blir undersnittet kuttet til en ensartet lengde rundt sidene og baksiden. Buzzed short med klippere, det underskårne hårklippet skaper et høykontrastutseende som utfyller faux hauk på toppen.

Afro Hawk Undercut

Kort Frohawk

Den korte frohawk er en frisyre med kort hår på toppen og enda kortere sider. Gutter kan be barbereren om falmede, underskårne eller barberte sider mens den korte mohawken kan kuttes bred eller tynn. Begge stilene er trendy ideer for et rent, ungdommelig utseende uten bryet med å håndtere langt hår. Den korte frohawk er vanligvis funnet på unge svarte menn og gutter. Sidene er noe blandet inn med den korte hårklippet, noe som får det til å virke som en elegant kontinuerlig overgang.

Kort Frohawk

Kort Frohawk med barberte sider

Lang Frohawk

Hvis du har en stor afro, kan den lange frohawk være en frisk stil for deg. En lang afro faux hauk skiller seg ut i enhver mengde og ser best ut med kort hår på sidene og baksiden. Den eneste ulempen med det lange mohawk -hårklippet er å opprettholde kuttet og styling av det lengre håret på toppen. Gutter som vil ha lett å få og enkle å style frisyrer for menn, bør huske på dette når de velger afrohauken.

Kule Frohawk -stiler

Lang Frohawk -frisyre for menn

Frohawk Dreads

Svarte menn med dreadlocks vil elske å få frohawk -dreads. Fet, uanstrengt og kjekk, denne fryktstilen kommer med barberte eller falmede sider. Dreadlocks på toppen trekkes deretter tilbake og bindes. Lang dreads er ideell for å oppnå denne frisyren, men frykten mohawk fade fungerer like bra med kort hår. Med lokker med naturlig utseende, ta de avsmalnende falmede fryktene til neste nivå med en frohawk.

Frohawk Dreads

Frykt Mohawk Fade

Frohawk fletter

Frohawk -fletter er allsidige, elegante og smigrende for de fleste menn. Flettede frisyrer tilbyr mye variasjon, inkludert hårvridninger og boksfletter. Med en temp fade på sidene og frohawk fletter på toppen, kan du rocke denne moderne frisyren for svart hår. Fra korte til lange fletter, bare bind opp flettene dine, så blir du kledd for å ta på deg verden.

Frohawk fletter

Frohawk Braids frisyre

Frohawk med design

Frohawks med design er muligens den mest vågale frisyren på listen, men det øker bare stilen. Hårdesigner inneholder linjer, former, mønstre, tegninger og intrikate overganger i din visne hårklipp. Noen eksempler på disse designene inkluderer striper og bølger som går gjennom fade fra forsiden til baksiden.

Mohawk Fade med hårdesign

Frohawk med design

Krøllete Frohawk

Svarte menn med krøllete hår kan prøve frohawk for et unikt, strukturert utseende. Den perfekte krøllete mohawk starter med en falmet hårklipp på sidene og baksiden. For volum og høyde, vokse krøllene dine ut til en tykk afro og deretter børste den ut. Den krøllete frohawk trenger imidlertid ikke alltid en tykk afro. Kinky hår og stramme krøller ser bra ut med en mohawk fade, fullt skjegg og barbert linjedel. Enten du vil ha langt, middels langt eller kort krøllete hår, er denne frisyren maskulin og varm.

Krøllete Frohawk

Krøllete Mohawk

Faux Frohawk

Faux frohawk er det beste alternativet for gutter som ønsker å legge litt lengde på sidene. I stedet for barberte sider kombinerer den faux frohawk -frisyren en avsmalnet fade hårklipp med kort, middels eller langt hår på toppen. Moderne og allsidig, den falske frohawk tillater guttens styling fleksibilitet uten det ekstreme utseendet til en klassisk mohawk.

Black Men Mohawk Fade

Faux Hawk Fade For Black Men

Burst Fade Faux Hawk

The burst fade faux hawk er en blanding av noen kule hårklipp. En burst fade hårklipp avsmalner sidene og kurver linjen rundt ørene og nedover halsen. Om du får en høy, middels, lav, konisk eller hudbrudd vil avgjøre hvor mye hodebunnen blir eksponert. Med en frohawk på toppen ser denne afro mohawk fade forfriskende og glatt ut. Perfekt for gutter og menn som ønsker en vågal frisyre, snakk med frisøren din om å trekke av dette kuttet.

Burst Fade Faux Hawk

Cool Burst Fade Frohawk

Blond Frohawk

Hvis du allerede har en frohawk og ønsker å endre det, kan du vurdere å farge det svarte håret for å få en blond mohawk. Svarte gutter med blondt hår er fasjonable og unike, ofte sporty fargede hår for å fullføre et utseende. Enten du får platinablond, blonde høydepunkter eller rødt i håret, er det mange fargeideer for svarte menn. For å få frisyren til Odell Beckham Jr., be om en burst fade mohawk og farg håret ditt på toppen. Bruk dette alternativet for å gjøre deg mer merkbar enn alle andre i rommet.

Blond Frohawk

Blondt Mohawk svart hår

Flat Top Frohawk

Den flate toppen frohawk blander to av de kuleste svarte herreklippene på 80 -tallet – mohawk og flat topp. Med en burst fade som brytes rundt sidene og faller i ryggen, er de flate høye mohawk -stilene slanke og mannlige.

Flat Top Frohawk

Flat Top Mohawk Haircut