Pompadour -frisyren var opprinnelig beregnet på kvinner, men ble tilpasset og popularisert for menn av den eneste Elvis Presley. Siden Elvis har pompadour -hårklippet blitt mainstream og blitt en av de mest populære frisyrene for menn. I dag ligner den moderne pompaduren ikke lenger retrosmørestilen. I stedet har herrenes pompadour fått et løst, strukturert utseende og er ofte paret med en fade eller undercut på sidene. Likevel fortsetter pompadouren å være en klassisk stil som passer for gutter i alle hårtyper og ansiktsformer.

Selv om hårlengden har mye å gjøre med hvordan du styler pompa, har gutta også begynt å tilpasse utseendet ytterligere. For eksempel vil du finne at noen frisører elsker den siden som ble skilt pompadour, mens andre vil introdusere et nytt hårdesign som følger med hårklippet. Nedenfor finner du nesten alle variasjoner, alt fra den korte og lange pompaduren til den klassiske og moderne pompa, samt de forskjellige måtene å style en pompadour på. Her er 25 måter å bruke pompadour -hårklippet på!

Hva er en Pompadour?

Så, hva er egentlig en pompadour? Pumphårklippingen har kort hår på baksiden og sidene med langt hår på toppen. Det som gjør pompaduren unik er det store volumet av hår foran (“pompen”) som gradvis trekker seg tilbake på baksiden av hodet.

Pompadour -hårklipp for menn

Klassisk vs Moderne Pompadour

Selv om den klassiske stilen vanligvis har lange sider som er skåret tilbake, faller den moderne pompaduren under stilen “kortsider, lang topp” ved å koble signaturutseendet på toppen med en form for avsmalnet fade på sidene (hud, lav, midt, eller høy fade). Det moderne utseendet er også noen ganger kjent som fade pompadour.

Klassisk Pompadour

Hvordan style en Pompadour

For å style en pompadour -hårklipp, følg disse enkle trinnene:

  1. Tørk håret med et håndkle til det er litt fuktig.
  2. Føne håret på lett varme mens du gre med en rund børste. Målet er å style håret ditt til den generelle formen på en pompadour ved å børste fra forsiden til baksiden eller foran og diagonalt, avhengig av hvordan du vil at pompa skal se ut.
  3. Få litt pomade, gni det jevnt mellom hendene for å varme det opp, og arbeid produktet inn i håret jevnt ved å kjøre hendene gjennom håret. Vi anbefaler å starte med sidene dine (med mindre du har en falmet pompadour) og sakte bevege deg til toppen. Ta mer pomade for å holde fronten din, om nødvendig.
  4. Nå kam og styl håret ditt for å eksponere røttene for pomaden, og dermed skape et fastere grep. Du kan starte med å gre sidene bakover og deretter toppen. Hvis du vil ha en del i pompa din, kan du lage den nå.
  5. For å gi pompen volumet den trenger, gre fronten oppover. Du kan gjøre dette ved å gre rett opp og bruke den andre frie hånden til å lede håret som faller på plass. Denne teknikken vil også hjelpe deg med å kontrollere hvor lavt eller høyt du vil ha fronten.
  6. Hvis den forrige metoden ikke fungerte for deg, er en annen måte å style en pomp på ved å plassere din frie hånd midt på hodet ditt, så det berører lett håret ditt. Skyv denne hånden sakte fremover samtidig som du gre håret foran oppover.

Vi anbefaler definitivt å prøve pompadour -frisyren siden den er beregnet til å bli en av årets heteste frisyrer og fremover!

Moderne Pompadour Fade

Moderne Pompadour Fade

Krøllete Pompadour

Krøllete Pompadour

Klassisk Pompadour

Pompadour hår

Wavy Pompadour + Undercut

Wavy Pompadour + Undercut

Lang Pompadour + Undercut + Part + Design

Klassisk Pompadour

Klassisk Pompadour + skjegg

Klassisk Pompadour + skjegg

Klassiske koniske sider + rotete pomp

Pompadour For Men

Sidedel Pompadour + Mid Bald Fade

Moderne Pompadour

Frakoblet Pompadour + Line Up + Beard

Pompadour Haircut

High Undercut Fade + Short Pompadour + Beard

Pompadour Styles

Moderne Pompadour + tykt skjegg

Moderne Pompadour -hårklipp

Skin Fade + Textured Pomp

The Pomp Haircut

High Skin Fade + Comb Over Pomp

Moderne Pompadour frisyrer for menn

Long Pompadour + High Bald Fade + Long Beard

Lang Pompadour

Ny Pompadour Style + Drop Fade

Pompadour stil

Skilt Pompadour + kortsider

Pompadour hår

Long Textured Pomp + Low Taper Fade + Hipster Beard

Pompadour frisyre

High Razor Fade + Thick Pomp + Full Beard

Langt Pompadour -hårklipp

Kule moderne Pompadour + barberte sider

Barberte sider Pompadour Haircut

Veldig kort Pomp Cut + High Fade + Hair Design

Hipster Pompadour frisyre

Sidepartet Pompadour + Taper Fade

Sidedel Pompadour

Undercut Pompadour + Del

Pompadour for menn

Mid Fade Pomp

Mid Fade Pomp