Το μούσι συνεχίζει να είναι δημοφιλές στους άνδρες για πολλούς λόγους. Για αρχάριους, τα στυλ καλαμποκιού γενειάδας εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό. Εάν είστε επαγγελματίας στον οποίο δεν επιτρέπεται να βγάλει μακριά γένια, το να ξυρίσετε τα μαλλιά του προσώπου σας και να βγάζετε καλαμάκια μπορεί να είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Ομοίως, εάν δεν μπορείτε να γεννήσετε γεμάτα γένια λόγω γενετικής ή έχετε ευαίσθητο δέρμα, τότε το scruff μπορεί να χρειαστεί. Ευτυχώς, μια ατημέλητη γενειάδα, όταν περιποιείται και χτενίζεται σωστά, μπορεί να είναι ένας από τους πιο καυτούς τύπους τριχών προσώπου για άνδρες.

Παρακάτω, ρίξτε μια ματιά στον πλήρη οδηγό μας για το scruff και μάθετε τα πάντα για τα πολλά σέξι γένια που θα αποκτήσετε το 2021. Από ελαφριά έως μεσαία έως βαριά καλαμάκια, εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να χτενίζετε τα γένια.!

Stubble Beard

Πώς να περιποιηθείτε μια γενειάδα

Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν μια παχιά γενειάδα μοδάτη και αρρενωπή. Παρόλο που τα τριχωτά μαλλιά του προσώπου μπορεί να είναι τραχιά και ακόμη και φαγούρα, κάτι σε αυτό το στυλ γενειάδας φωνάζει άλφα αρσενικό. Το καλύτερο μέρος για να πάρει βαριά καλαμάκια ή ελαφριά γένια είναι ότι σχεδόν κάθε άντρας μπορεί να το τραβήξει και διαφορετικά μήκη στη διαδικασία ανάπτυξης επιτρέπουν στους άντρες να έχουν διαφορετικό στυλ. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να χτενίζεις και να καλλωπίζεις μια γενειάδα, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό αποφασίζεις να το κρατήσεις.

Για να αποκτήσετε μια κακή εμφάνιση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε τα μαλλιά του προσώπου σας να μεγαλώσουν για μία ή δύο εβδομάδες, να τα ξυρίσετε και να αναπτυχθούν ξανά για μερικές ημέρες. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξυράφι και να ξυριστείτε καθαρά, θα σας συνιστούσαμε ένα κούρεμα ή περιποιητή γενειάδας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα γενειάδας για να διεγείρετε τον θύλακα των μαλλιών σας για να απελευθερώσει τα φυσικά του έλαια και επομένως να μαλακώσει τα μαλλιά του προσώπου σας.

Ενώ τα θυλάκια τρίχας της γενειάδας σας είναι πολύ κοντά για να απολαύσετε πλήρως τα οφέλη του ελαίου γενειάδας, εξακολουθούμε να σας συνιστούμε να ενυδατώνετε το πρόσωπο και το δέρμα σας για να αποφύγετε την ξηρότητα και τον κνησμό. Παρόλο που μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε μια πινελιά λαδιού γενειάδας ή βάλσαμο για να περιποιηθείτε τα μαλλιά του προσώπου σας, μια καλή λοσιόν ή κρέμα θα λειτουργήσει επίσης.

Διαφορετικά στυλ Stardble Beard

Με σωστή φροντίδα, περιποίηση και χρόνο, οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από δροσερά στυλ γενειάδας. Αυτό συμβαίνει επειδή, παρόλο που το κουτσούρι είναι τελικά ο πιο σύντομος τύπος τρίχας προσώπου που μπορείτε να μεγαλώσετε, το μήκος της γενειάδας σας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας.

Για παράδειγμα, όταν κόβετε για πρώτη φορά τα γένια σας, θα ξεκινήσετε με ελαφριά χαλίκια. Οι τύποι με φαλακρά σημεία στο πρόσωπο ή αποσπασματικά γένια θα εκτιμήσουν το λεπτό τρίψιμο, επειδή μερικές τρίχες που λείπουν εδώ και εκεί είναι αποδεκτές και απαρατήρητες.

Light Stubble Beard

Έπειτα έρχεται η μεσαία γενειάδα. Σε αυτό το στάδιο, το scruff σας είναι πιο παχύ και γεμάτο και το πρόσωπό σας γίνεται λίγο πιο σκοτεινό. Θα έχετε ένα όμορφο μουστάκι με καλαμάκι σε όλα τα μάγουλα, τη γνάθο και το λαιμό σας. Εάν δεν είστε μεγάλος οπαδός των μουστακιών, μη διστάσετε να ξυρίσετε αυτό το κομμάτι για μια κατσικίσια κατσικίσια. Τελικά, εάν καταφέρατε να απέχετε από το κόψιμο ή το ξύρισμα, θα έχετε κάνει μια σέξι σκιά πέντε ωρών.

Μεσαία γενειάδα

Το τελευταίο στάδιο του scruff γενειάδας είναι το βαρύ καλαμάκι. Όσον αφορά τα κοντά γένια, έχετε τα πιο ευέλικτα. Επειδή οι τρίχες σας είναι πυκνές και γεμάτες, μπορεί να σκεφτείτε να εφαρμόσετε προϊόντα περιποίησης γενειάδας για να διατηρήσετε ένα απαλό και υγιές πρόσωπο. Μπορεί επίσης να θέλετε να βουρτσίζετε τα γένια σας πιο συχνά για να απλώσετε τα φυσικά έλαια του σώματός σας, να προωθήσετε περαιτέρω την ανάπτυξη και να διατηρήσετε τα πάντα στυλ σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Βαρύ Stubble

Καλύτερα στυλ Stardble Beard

Εάν είστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την καλλιέργεια καλαμιών, τότε θα θελήσετε να ελέγξετε όλα τα είδη του προσώπου που μπορείτε να πάρετε. Η γκαλερί μας παρακάτω είναι η πιο καυτή συλλογή από τα καλύτερα στυλ καλαμποκιού γενειάδας!

Μουστάκι με Stubble

Μουστάκι με Stubble

Light Stubble Beard

Light Stubble Beard

Βαριά Stubble Beard

Βαριά Stubble Beard

Χοντρό Scruff

Χοντρό Scruff

Goate Stubble

Goate Stubble

Comb Over Fade + Cool Stubble Beard

Comb Over Fade + Cool Stubble Beard

Κοντά μαλλιά και καλαμάκια

Κοντά μαλλιά και καλαμάκια

Stubble Beard Design + Low Skin Fade + Line Up

Stubble Beard Design + Low Skin Fade + Line Up

Μακρύ μούσι

Μακρύ μούσι

Perfect Scruffy Look + Μεσαίου Μήκους Μαλλιά στην κορυφή

Perfect Scruffy Look + Μεσαίου Μήκους Μαλλιά στην κορυφή

Textured Comb Over + Taper Fade + Thick Scruff

Textured Comb Over + Taper Fade + Thick Scruff

Skin Fade + Shape Up + Side Part + Stubble Beard

Skin Fade + Shape Up + Hard Side Part + Stubble Beard

Πλήρης Stubble Beard

Γενειάδα Stubble για μαύρους άνδρες

Μακριά μαλλιά στην κορυφή + τριχωτά μαλλιά προσώπου

Μακριά μαλλιά στην κορυφή + τριχωτά μαλλιά προσώπου

Υφή καλλιέργειας + ξεθωριασμένες πλευρές + κοντό καλαμάκι

Υφή καλλιέργειας + ξεθωριασμένες πλευρές + κοντό καλαμάκι

Το συντομότερο μήκος καλαμιού

Το συντομότερο μήκος καλαμιού

Heavy Stubble on Chin + Low Fade

Heavy Stubble on Chin + Low Fade