Pompadour fade er en vakker kombinasjon av to veldig populære hårklipp – pompadour og fade. Den moderne pompadour fade haircut beholder de viktige delene av den opprinnelige stilen, men tilbyr mange stylingsvariasjoner. For eksempel kan gutta velge en høy, middels eller lav fade på sidene; og velg deretter en hud eller barberhøvel. Avsmalningen er nøkkelen til å skape utseendet med høy kontrast.

På samme måte kan menns pompadour styles på toppen på forskjellige måter. For eksempel kan du style en pompadour rotete eller ryddig, strukturert eller glatt, og kombinere den med en kam over eller hard del. Til syvende og sist er en falmet pomp allsidig nok til at du kan forvandle mellomlangt eller langt hår til en rekke andre kule herrefrisyrer.

Sjekk ut disse fantastiske pompadour fade hårklippene for ideer om hvordan du klipper og styler ditt neste snitt!

Razor Faded Pompadour

Razor Faded Pompadour + Hard Part

Barberhøvelen er en av de mest populære måtene å bære en pompadour på. Fordi kuttet er rent og veldig kort, synes gutta det er lettere å style. I tillegg markerer de barberte sidene det lengre håret på toppen.

Low Fade Pompadour

Low Fade Pompadour

Selv om denne pompa gir mye høyde, gjør den lave koniske falmen på sidene det til et mer konservativt utseende.

High Fade Pompadour + Hard Part

High Fade Pompadour + Hard Part

Den harde delen fortsetter å dukke opp som en av årets heteste hårtrender. Den høye fade og line -up gir et friskt utseende, mens den delte pompadouren skaper en stilig estetikk.

Skin Fade Pompadour

Skin Fade Pompadour

Huden blekner fortsatt en fantastisk måte å klippe håret på sidene. På grunn av dette super korte herresnittet og kontrasten det skaper, hopper folks øyne automatisk til den fine strukturerte stilen til denne fine pompa..

Rotete Pompadour

Rotete Pompadour

Den rotete pompa gir en opprørsk versjon av denne klassiske frisyren. Teksturert og flytende, du kan ikke nekte dette pompadour -hårklippet som skriker sexy og stilig med minimal innsats!

Moderne Pompadour Fade

Moderne Pompadour Fade

Denne moderne pompaduren har en unik vri på den klassiske stilen. Med en skallet fade, hårdesign og falmet skjegg, bør alle gutta prøve dette trendy hårklippet!

Mid Fade Pompadour

Mid Fade Pompadour

Denne korte pompoen kombineres med en mellomtoning og skjegg for et utseende du bare ikke kan gå galt med.

Pompadour Comb Over Fade

Pompadour Comb Over Fade

Dette eksemplet integrerer to veldig populære frisyrer – pomp og kam over, slik at gutta kan style en rekke kule kutt!

Razor Fade Pompadour

Razor Fade Pompadour

Razor fade gir et varmt tillegg til enhver pomp. Fordi barberte sider er mer av en moderne ting, tilbyr dette eksemplet en balanse mellom klassisk og nytt.

Pomp Fade + Hard Part Comb Over + Full Beard

Pomp Fade + Hard Part Comb Over + Full Beard

Kammen over pomp gir en kul vri til en retro frisyre. Gutter med tykt, rett hår oppfordres til å prøve å style dette utseendet.

Messy Pompadour Taper

Messy Pompadour Taper

Ikke alle pompfades trenger å være ekstremt korte på sidene. En klassisk konisk fungerer like bra, og denne har en rotete teksturert pomp med høyde!

Tykk Modern Pompadour + Undercut Fade

Tykk Modern Pompadour + Undercut Fade

Det fine med pompadouren er at den er flott med alle typer kortsider, inkludert en falmet undersnitt. Denne versjonen av utseendet gir litt glatt rygg for et unikt preg.

Mid Skin Fade Pompadour + Beard

Mid Skin Fade Pompadour

Midt hudfade har vokst i popularitet som et søtt medium mellom høy og lav fades.

Wavy Pompadour + High Fade + Beard

Wavy Pompadour + High Fade + Beard

Hvis du har krøllete hår og ikke trodde du kunne style en pomp, tenk om igjen! En bølget pompadour -fade kan oppnås med en sterk pomade og en hårføner.

Pomp kam over + lav hudfade + skjegg

Pomp kam over + lav hudfade + skjegg

Denne nedtoningen og den harde delen av kamoverføringen gir et distinkt utseende som får enhver fyr til å skille seg ut i mengden!

Spiky Pomp + Skin Fade + Line Up

Spiky Pomp + Skin Fade + Line Up

Den piggete pompadouren er en ny variant du ikke ser ofte, men burde. Vi vil gjerne se flere gutter prøve denne versjonen!

Textured Pomp + High Fade

Textured Pomp + High Fade

Teksturerte frisyrer har vært alle raseri de siste årene, og dette er det perfekte eksempelet på hvorfor. For en mer naturlig finish, prøv en matt pomade!

High Bald Fade + Shape Up + Slick Pompadour

High Bald Fade + Shape Up + Slick Pompadour

En form opp er en utmerket måte å rydde opp i hårlinjen mens du legger vekt på håret på toppen.

Rygg og utringning av Pomp Haircut

Rygg og utringning av Pomp Haircut

Siden de fleste bildene fokuserer på forsiden og sidene av en pompadour -hårklipp, fant vi ut at det var fornuftig å gi deg en rygg og halsvisning. Denne lav hudfall falmer perfekt inn i nakken.

Klikk her for flere måter å klippe og style en pompadour på.