Τα κούρεμα Fuckboy είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή ανδρικά χτενίσματα του 2021. Επίσης, «fuckboi» ή «f boy», τα γαμημένα μαλλιά μπορεί να κυμαίνονται από κοντά έως μεσαία έως μακριά, αλλά γενικά περιλαμβάνουν τις δροσερές κοντές πλευρές, μακρύτερα κορυφαία στυλ που είναι δημοφιλή σε κουρεία σήμερα. Και ενώ ένας γαμημένος φαντάζεται γενικά ότι είναι παίκτης ή άντρας της κυρίας, τα χτενίσματα του γάμπι τείνουν να είναι μοντέρνα, κομψά και εξαιρετικά κομψά. Για αυτόν τον λόγο, τα παιδιά θα πρέπει να υιοθετήσουν ένα κούρεμα για μπόι παρά το στερεότυπο.

Είτε θέλετε ένα κόντεμα να ξεθωριάζει ή να χαζεύεται στα πλάγια σε συνδυασμό με ένα χτένα, χτένα, πομπαντούρ, ψεύτικο γεράκι, πλαϊνό μέρος, λεία πλάτη ή άλλο χτένισμα κακού αγοριού για άνδρες, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πάρετε ένα από αυτά τα σέξι κοψίματα και στυλ Το Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για να βρείτε τα καλύτερα στυλ κούρεμα.

Fuckboy Κούρεμα

Τα καλύτερα κουρέματα FuckBoy

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα μοντέρνων χτενισμάτων σε στυλ.

Ανδρικά Fade Κούρεμα

Αν και το ξεθωριασμένο κούρεμα ήταν περίπου όσο τα κουρεία των ίδιων, το τάπερ συνεχίζει να αποτελεί τη βάση για τα περισσότερα ανδρικά κουρέματα. Αυτό είναι μια απόδειξη για το πόσο καλά ξεθωριάζουν με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ, παρέχοντας ένα φρέσκο ​​κόψιμο χαμηλής συντήρησης που εστιάζει τα μάτια στα χτενισμένα μαλλιά από πάνω.

Fuckboy Fade Κούρεμα

Ενώ υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι κουρέματος για ξεθώριασμα για να διαλέξετε, η τεχνική κοπής και το φινίρισμα είναι γενικά τα ίδια. Για να μειώσουν το ξεθώριασμα, οι κουρείς θα συνδυάσουν τα μαλλιά από κοντά έως κοντά σε πλευρές και πίσω προς τον αυχένα.

Υπάρχουν υψηλές, μεσαίες και χαμηλές εξασθενίσεις για να προσδιορίσετε από πού ξεκινά η πτώση. Το υψηλό ξεθώριασμα ξεκινά στην κορυφή των πλευρών και στο πίσω μέρος του κεφαλιού και το χαμηλό ξεθώριασμα ξεκινά ακριβώς πάνω από τα αυτιά και τη λαιμόκοψη. Οι άντρες μπορούν επίσης να ζητήσουν ένα κόντεμα ή ξεθώριασμα του δέρματος, το οποίο λέει στον κουρέα πόσο σύντομο να κόψει το ξεθώριασμα.

Fuckboi Hairstyles - Taper Fade + Χοντρά βουρτσισμένα μαλλιά πίσω

Εάν χρειάζεστε ένα πιο συντηρητικό, επαγγελματικό κούρεμα για επαγγελματικούς λόγους, το χαμηλό κόντεμα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε ένα σοβαρά τολμηρό κόψιμο με πολλή αντίθεση για ένα νευρικό χτένισμα, το υψηλό ξεθώριασμα είναι πολύ πιο αισθητό.

Επιπλέον, το δέρμα ή το φαλακρό ξεθώριασμα μπορεί να προσφέρει ένα πολύ επιθετικό φινίρισμα, συνδυάζοντας τα μαλλιά με γυμνό δέρμα. Και αν θέλετε πραγματικά ένα στιβαρό fuck boi look, συνδυάστε το με ένα παχύ μούσι. Αυτός ο συνδυασμός ξεθωριασμένων πλευρών, μεσαίων έως μακρύτερων μαλλιών στην κορυφή και μια τραχιά, γεμάτη γενειάδα αντιπροσωπεύει βασικά το πακέτο εκκίνησης.

Χαμηλή επιδερμίδα με πλήρη γενειάδα

Undercut χτενίσματα

Το undercut μοιάζει πολύ με το ξεθώριασμα καθώς είναι και τα δύο δροσερά κοντά κουρέματα για άντρες. Η διαφορά μεταξύ ενός ξεθωριασμένου και ενός υπολείμματος είναι ότι, αντί να ξεθωριάζουν τα μαλλιά, το υποκόψιμο είναι όλο ένα μήκος γύρω από τις πλευρές και την πλάτη. Ως δημοφιλές κούρεμα χίπστερ, το σλιπ με πλάτη μπορεί να ήταν το αρχικό κούρεμα.

Υφή Slick Back Undercut Hairstyle για άνδρες

Ωστόσο, με ένα καλό αποσυνδεδεμένο undercut και μήκος από πάνω, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν μερικά από τα καλύτερα στυλ του σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του πομπαντούρ, του quiff και του χτενίσματος. Τα χαριτωμένα χτενίσματα λειτουργούν όμορφα για άνδρες με ίσια, χοντρά μαλλιά, αλλά η επένδυση μπορεί επίσης να φαίνεται υπέροχη με κυματιστά και σγουρά μαλλιά.

Undercut + Thick Textured Quiff στην κορυφή

Comb Over

Η χτένα είναι εύκολα ανάμεσα στα πιο διαχρονικά αντρικά χτενίσματα. Με τόσους πολλούς τρόπους για να χτενίζετε ένα μέρος των μαλλιών σας και να χτενίζετε πάνω από το κούρεμα, τα παιδιά θα πρέπει πραγματικά να σκεφτούν αυτήν την εμβληματική εμφάνιση. Παρόλο που η χτένα πάνω από το χτένισμα συσχετιζόταν κάποτε με άντρες με φαλάκρα που προσπαθούσαν να καλύψουν τα αδύναμα μαλλιά, η χτένα ξεθωριάζει ή χαλαρώνει, αλλάζει εντελώς αυτή την προοπτική.

Καλύτερο κούρεμα με χτένα πάνω από ξεθώριασμα

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η χτένα μπορεί να διακοσμηθεί με γυαλιστερό ή υφή. Η κλασική εμφάνιση απαιτεί γενικά ισχυρή πομάδα για στιλάτο στιλ, ενώ η μοντέρνα έκδοση με υφή επιτυγχάνεται καλύτερα με μεσαίο κράτημα, ματ πομάδα ή χαμηλό γυαλιστερό κερί.

Comb Over Fade

Επιπλέον, η χτένα μπορεί να διακοσμηθεί με διαφορετικούς τρόπους. Το ένα είναι με ένα παχύ, καλά καθορισμένο μέρος και όλα τα μαλλιά σάρωσαν προς τη μία πλευρά για ένα προσεγμένο, δομημένο βλέμμα. Τα άλλα έχουν ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να βουρτσίζονται πιο φυσικά για χαλαρό στυλ.

Χτένα πάνω από το κούρεμα

Τελικά, η χτένα πάνω από το χτένισμα θα σας δώσει μεγάλη ευελιξία και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια σειρά από υπέροχα στυλ – κλασικά ή μοντέρνα. Με τα μεσαίου μήκους έως τα μακριά μαλλιά από πάνω, τα παιδιά μπορούν να πάρουν το κουτί, το πομπαντούρ, να ρίξουν τα μαλλιά τους πίσω ή να τα ακουμπήσουν.

Αφέλεια μαλλιών

Το quiff είναι ένα χαρακτηριστικό fuckboy χτένισμα. Το μοντέρνο κούρεμα με υφή quiff είναι απλό και χαλαρό, αναδίδοντας δροσερές πινελιές. Ιδιαίτερα δημοφιλές για τους νεότερους άνδρες, απαιτεί κάποια συντήρηση που προσδίδει στο μετροσεξουαλικό στίγμα. Ωστόσο, το quiff αξίζει περισσότερο από το χρόνο για στυλ.

Quiff + Low Taper Fade + Thick Beard

Μόνο 3 έως 4 ίντσες μαλλιά από πάνω είναι ό, τι πρέπει για να δημιουργήσετε αυτό το ογκώδες στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεθωριάσετε τις πλευρές ή να τις διατηρήσετε όλες σε ένα μήκος. Η επιλογή είναι δική σας, αλλά να θυμάστε ότι όσο πιο κοντές είναι οι πλευρές, τόσο πιο δραματική είναι η ένταση.

High Taper Fade + Long Textured Modern Quiff

Για να στυλ το quiff, απλώς χρησιμοποιήστε ένα κερί μαλλιών εάν θέλετε μια υφή, φυσική εμφάνιση ή μια πομάδα για ένα κομψό, λαμπερό φινίρισμα. Εφαρμόστε το προϊόν styling ενώ τα μαλλιά σας είναι ακόμα υγρά, στη συνέχεια βουρτσίστε τα μαλλιά σας πίσω (ή χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας εάν έχετε φυσικά κύματα ή μπούκλες) και στεγνώστε τα με πιστολάκι, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα μαλλιά στις ρίζες. Αυτό θα δώσει στο κουτί σας την ξεχωριστή του ανύψωση.

Slicked Back Hair

Τα χτενίσματα με πλάτη δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα. Τα μαλλιά με πλάτη είναι ιδανικά για όποιον θέλει μια υπόδειξη της εικόνας του «κακού αγοριού» χωρίς να φτάνει στα άκρα, όπως το να κάνει ένα μοχάικ με ξυρισμένες πλευρές. Ορισμένες εκδοχές της κηλίδας της πλάτης είναι σχεδόν σίγουρα γαμημένα χτενίσματα και αυτή που ξεχωρίζει περισσότερο είναι τα βουρτσισμένα μαλλιά με υφή.

Slicked Back Fuckboi Hair

Το κερί, ο πηλός ή ακόμα και η μους για το χτένισμα των μαλλιών θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τη φυσική ροή και τον όγκο που αναζητάτε. Διαφορετικά, μια πομάδα είναι ιδανική για το πιο ρετρό, πιο λιπαρό στιλ πίσω.

Slick Back Undercut

Το καλύτερο πράγμα σε αυτήν την κοπή είναι το γεγονός ότι είναι αρκετά εύκολο να πάτε από την επιχείρηση στην απόλαυση με τίποτα περισσότερο από ένα πινέλο και το αγαπημένο σας προϊόν. Γυρίστε το πίσω με ένα κερί που προσφέρει μέτρια λάμψη κατά τη διάρκεια της ημέρας, στη συνέχεια το βράδυ, δουλέψτε με μια μικρή πομάδα στις ρίζες για ένα χτένισμα badass. Όπως και να έχει, σίγουρα θα φανείτε καταπληκτικά.

Faux Hawk

Το ψεύτικο γεράκι είναι μια φρέσκια αντίληψη για το μοχαβ και τα πικάντικα μαλλιά. Γνωστό και ως fohawk, το κούρεμα είναι ευπροσάρμοστο και κομψό αλλά λιγότερο δραματικό από τα παραδοσιακά ξυρισμένα πλευρικά μοχάικ. Η καλύτερη εκδοχή του στυλ είναι το fohawk fade, με τις κοντές πλευρές να αναδεικνύουν τα παχιά μαλλιά από πάνω. Το χτένισμα faux γεράκι απαιτεί τουλάχιστον 2 έως 3 ίντσες μήκος που μπορείτε να επιλέξετε για να ακουμπήσετε με όποιον τρόπο θέλετε. Το styling στην κορυφή μπορεί να είναι στενό ή φαρδύ, αλλά όσο πιο μυτερά είναι τα μαλλιά από πάνω, τόσο πιο τολμηρό θα φαίνεται το fohawk.

Skin Fade Faux Hawk με χοντρή γενειάδα

Τα χτενίσματα Hawk είναι επίσης πολύ ευέλικτα επειδή το μεγαλύτερο μήκος επιτρέπει στα παιδιά να αλλάξουν στυλ. Από τα βουρτσισμένα μαλλιά μέχρι το μακρύ περιθώριο μέχρι το ακατάστατο χτένισμα, οι άντρες έχουν μια σειρά από επιλογές. Ομοίως, χρησιμοποιώντας τη σωστή πομάδα, κερί ή κρέμα μπορεί να βοηθήσει πολύ εδώ, αλλά φροντίστε να επιλέξετε ένα με το κατάλληλο επίπεδο κράτησης για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Faux Hawk Fade

Τα καλύτερα προϊόντα για styling μαλλιών για άνδρες

Για να χτυπήσετε τα καλύτερα γαμημένα χτενίσματα, πρέπει να έχετε τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών για άνδρες. Η επιλογή ενός καλού προϊόντος styling εξαρτάται πραγματικά από το πώς θέλετε να χτενίζετε τα μαλλιά σας. Για παράδειγμα, ένας άντρας που χτυπάει μια λεία πλάτη με κυματιστά μαλλιά έχει διαφορετικές ανάγκες από έναν έφηβο που θέλει να φορέσει υφή πομπαντούρ. Επιπλέον, οι άνδρες πρέπει να ισορροπούν μεταξύ του κράματος, της λάμψης, του αρώματος, των συστατικών, της ευκολίας χρήσης και του πλυσίματος.

Εδώ είναι οι κορυφαίες πομάδες, κεριά, πηλοί και κρέμες στην αγορά.

Προεπισκόπηση Τιμή Βαθμολογίας Προϊόντος
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Strong Hold Hair Pomade For Men - Medium Shine Water based Wax Like Flake Free Hair Gel - Εύκολο στο πλύσιμο - All Day Hold for All Hair Styles Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14.530 Κριτικές 13,99 $ Αγορασε τωρα
Layrite Natural Matte Cream, Basic, White, Mild Cream Soda, 4,25 Oz Layrite Natural Matte Cream, Basic, White, Mild Cream Soda, 4,25 Oz 4,896 Κριτικές $ 20,50 Αγορασε τωρα
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Οζ Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Οζ 3.860 Κριτικές 23,00 $ Αγορασε τωρα
Πηλός μαλλιών για άνδρες | Smooth Viking Clay Pomade for Matte Finish & amp; Strong Hold (2 ουγγιές) - Μη λιπαρό & amp; Πηλός Styling μαλλιών χωρίς λάμψη - Ανδρικό προϊόν μαλλιών χωρίς ορυκτέλαιο Πηλός μαλλιών για άνδρες | Smooth Viking Clay Pomade για ματ φινίρισμα & Strong Hold (2 ουγγιές) – Μη λιπαρό… 3.758 Κριτικές 13,97 $ Αγορασε τωρα
Κεφαλή κρεβατιού TIGI για άντρες Ματ Διαχωρισμός Εργαζόμενο Κερί, 3 Ουγγιές Κεφαλή κρεβατιού TIGI για άντρες Ματ Διαχωρισμός Εργαζόμενο Κερί, 3 Ουγγιές 4,149 Κριτικές 9,90 $ Αγορασε τωρα

Αποκτήστε ένα δροσερό χτένισμα FuckBoy

Ανεξάρτητα από το αν ενσωματώνετε τον γαμημένο τρόπο ζωής ή όχι, τα κορυφαία ανδρικά κουρέματα μπορούν να φέρουν επανάσταση στον τρόπο εμφάνισης και αίσθησής σας. Οι μοντέρνες περικοπές και τα στυλ όχι μόνο σας βοηθούν να γίνετε αντιληπτοί, αλλά επίσης σας παρέχουν αυτοπεποίθηση για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Για περισσότερες ιδέες μαλλιών και έμπνευση πριν από το επόμενο ταξίδι σας στο κουρείο, δείτε τα καλύτερα χτενίσματα για άντρες!